05 / 05 / 2024

Yusuf Öztürk Alsancak Limanı

Yusuf Öztürk Alsancak Limanı

Türkiye limancılığını yakından takip eden çevreler, Çandarlı Limanı'nın özelleştirilmesinin Alsancak Limanı lehine beklemeye alınabileceğini söylüyor.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Yusuf Öztürk: Alsancak Limanı özelleştirilsin!

Türkiye limancılığını yakından takip eden çevreler, Çandarlı Limanı'nın özelleştirilmesinin Alsancak Limanı lehine beklemeye alınabileceğini söylüyor.

Alsancak Limanı'nın imar planı sorunu çözülüyor!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Kruvaziyer Limanı'nın imar planlarına yönelik sorunları çözmek için Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) ve Konak Belediyesi'nin birlikte çalışma kararı aldığını belirtti.

Yusuf Öztürk'ten İzmir Alsancak Limanı'na yatırım çağrısı!

DENİZ Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Alsancak Limanı'nın imar planlarının tartışma konusu olmaktan çıkarılıp, planlara son noktanın konması gerektiğini söyledi.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Yusuf Öztürk Alsancak Limanı Haberi

Yusuf Öztürk Alsancak Limanı

Türkiye limancılığını yakından takip eden çevreler, Çandarlı Limanı'nın özelleştirilmesinin Alsancak Limanı lehine beklemeye alınabileceğini söylüyor. 


Aliağa'daki konteyner terminalleri dışında bir de Çandarlı'da kurulacak konteyner limanı ile rekabet edecek olmasının Alsancak Limanı na özel sektör ilgisini azalttığı düşünülüyor. Sektör temsilcileri, Alsancak Limam'nın da Çandarlı'yı yap-işlet-devret modeli ile özel sektöre devretmede önemli bir handikap oluşturduğunu ifade ediyor. 


Ankara'da denizcilik sektörünü bir araya getiren toplantıda, özel sektörü İzmir'de iki önemli limanın işletmeciliğine çekmenin yolları aranırken, aynı anda özelleştirilmek istenen Alsancak Limanı ile Çandarlı Kuzey Ege Limam'nın bir anlamda birbirini gölgelediği görüşleri dile getirildi. Son yıllarda Aliağa'cja faaliyete geçen konteyner terminalleri ile rekabet eden Alsancak Limanı'nın bir de Çandarlı'da kurulacak büyük bir konteyner limanı ile rekabet edecek olmasının, bu limana özel sektörün ilgisini azalttığı belirtilirken,...