18 / 05 / 2024

Yusuf Şimşak

Yusuf Şimşak

Beka Yapı Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selim Şimşak, Yusuf Şimşak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta Ümraniye, Tuna Apartmanı'nda kuruldu

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

24 Kasım’da öğretmenlere ikramiye verilecek mi? Bakan Tekin resmen açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti grup toplantısı öncesi basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Tekin, ayrıca muhalefetin "24 Kasım tarihinde öğretmenlere ikramiye verilsin" çağrısına cevap verdi.

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karabıçak tarafından kuruldu.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

Okşak Yapı Malzemeleri Metal Bilişim Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Okşak Yapı Malzemeleri Metal Bilişim Hizmetleri ve Reklamcılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Okşak tarafından kuruldu.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

AK Parti'nin 11 maddelik seçim manifestosu belli oldu!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 maddelik seçim manifestosu açıkladı. İşte o 11 madde...

Yusuf Şimşak Haberi

Yusuf Şimşak

Beka Yapı Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selim Şimşak, Yusuf Şimşak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Beka Yapı Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendı hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Beka Yapı Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Tuna Sokak, Tuna Apartmanı,...