05 / 05 / 2024

yusufeli köy sorunları

yusufeli köy sorunları

Artvin Yusufeli’nde Köylerin Muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin çalışmalarını açıklayarak, köy muhtarlarının isteklerini masaya yatırdı.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Kemerburgaz Bağımsızlık Köyü 14 bin 970 metrekare alanda inşa ediliyor!

Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşların sorunlarını çözmek, istek ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için hız kesmeden çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, İstanbul’da bir ilk olan “Bağımsızlık Köyü” isimli özgün projeyi Eyüpsultan’a kazandırıyor...

Artvin Yusufeli İnanlı köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Yerleşim yerleri baraj su toplama havzasında kalan Artvin İnanlı köyü halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yusufeli Demirkent köyünün yol ihtiyacı mecliste!

Yusufeli ilçesi Demirkent köyünün yol ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Köyüne dönmek isteyene arsa desteği!

Sivas Valisi Gül, köyüne dönmek isteyenlerin arsa ile ilgili yaşadığı sorunları ortadan kaldırarak destek olacaklarını açıkladı...

Artvin Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste!

Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Demirkent Köyü'nün yol ihtiyacı mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Düzce'deki Yaka köyünün sorunları meclise taşındı!

Düzce'nin Merkez ilçesine bağlı Yaka köyünün bir kısmının belediye sınırları içerisine alınması ve köyün sadece mücavirdeki kısmına doğalgaz hizmeti verilmesi sorunu meclis gündemine taşındı..

Artvin Arhavi'deki Küçükköy köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

İsos Termal Otel ve Tatil köyü hizmete açıldı!

Hatay'ın Erzin ilçesinde sağlık alanında hizmet verecek İsos Termal Otel, Sağlık Merkezi ve Tatil köyü hizmete açıldı. Amanos dağlarında Ilıcalar bölgesine kurulan tesis romatizma, siyatik, nevralji, selülit sorunları olanların uğrak yeri olacak.

Tasarım Atölyesi, Kadıköy'de mekansal sorunları çözüyor!

2013'te kurulan Tasarım Atölyesi Kadıköy iki seneye yakın bir süredir Yeldeğirmeni'nde Kadıköylülerin mekansal sorunlarına kulak veriyor. Atölye, küçük dokunuşlarla hem mahalleliyi mutlu ediyor hem de semti renklendiriyor...

Kadıköy Belediyesi'nin imar plan tadilatına itirazlar geliyor!

Kadıköy'de parsel bazlı imar plan notu değişikliklerine AK Parti grubundan itiraz geldi. AK Parti Kadıköy Belediyesi Meclis üyesi Y. Mimar Göksel Öksüz, "Parsel bazlı dönüşümün Kadıköy'de sorunları arttıracağını söyledi.

yusufeli köy sorunları Haberi

yusufeli köy sorunları

Köy muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyen Milletvekili Kışla, köy ayrımı yapmadan köylere hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını ve bu yıl KÖYDES’e 28 Milyon TL ödenek getirildiğini söyledi.


Otel Barcelona’da düzenlenen toplantıya AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’nın yanı sıra Yusufeli Kaymakamı Ahmet Altun, AK Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta, AK Parti Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Sönmez, il genel meclisi üyeleri, köylerin muhtarları katıldı.



Yusufeli Kaymakamı Ahmet Altun’un açılış konuşması ile başlayan toplantıda Altun, AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’ ya köy muhtarlarını toplayıp her köyün problemi ile yakından ilgilendiği için teşekkür etti.


Kaymakam Altun’un konuşmalarının ardından AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla şu açıklamalarda bulundu: “Kamu kurumları adına bütün ilçelere bakıyorum. Şu ilçede şunu da yapalım diyeceğimiz bir...