05 / 05 / 2024

yusufeli muhtarları

yusufeli muhtarları

Artvin Yusufeli’nde Köylerin Muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin çalışmalarını açıklayarak, köy muhtarlarının isteklerini masaya yatırdı.

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Yusufeli Afet Konutları Nisan'da teslim edilecek!

Artvin Yusufeli'nde geçen sene çıkan yangında 41 ev, 1 konak, 1 iş yeri, 64 ahır ve 2 misafirhane zarar görmüştü. TOKİ tarafından yenileri inşa edilen proje de çalışmalar devam ediyor.

Artvin Yusufeli'nde 2 bin 698 konutun inşaatı tamamlandı!

7'nci kez taşınmaya hazırlanan Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 698 konutun yapımı tamamlandı. 

Yusufeli yeni yerleşim birimi için sayılı günler kaldı!

Yusufeli barajının yapımı nedeniyle yerleşim bölgedeki yerleşim birimi yeni yerlerine taşınmak için gün sayıyor. İlçe 150 yılda yedinci kez taşınacak. 

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekildi!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri yeni konutlarına 2 ay sonra taşınacak.

Artvin Yusufeli'ndeki evler için kuralar çekiliyor!

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim ediliyor. Hak sahipleri söz konusu konutlara 2 ay sonra taşınacak.

Yusufeli'ndeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yeni ev ve iş yerlerinin kura çekilişi 13-14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Yusufeli ilçesinin taşınma tarihi belli oldu!

Artvin Yusufeli ilçesi, Yansıtıcılar mevkiisinde yer alan 150 hektarlık alanda 3 bölgede tekrar yapılıyor. Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, taşınmaların Eylül ya da Ekim ayında başlayacağına dikkat çekti.

Yusufeli Barajı'nda geri sayım başladı!

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde 6,5 yıldır inşaatı devam eden 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı’nda son metreküp beton dökme işlemi gerçekleşti.

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Artvin Yusufeli yeni yerleşim yeri inşasında sona geliniyor!

Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak olan Yusufeli ilçesinin taşınacağı yeni yerleşim yeri inşasında son aşamaya gelindi.

yusufeli muhtarları Haberi

yusufeli muhtarları

Köy muhtarlarının sorunlarını tek tek dinleyen Milletvekili Kışla, köy ayrımı yapmadan köylere hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını ve bu yıl KÖYDES’e 28 Milyon TL ödenek getirildiğini söyledi.


Otel Barcelona’da düzenlenen toplantıya AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’nın yanı sıra Yusufeli Kaymakamı Ahmet Altun, AK Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta, AK Parti Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Sönmez, il genel meclisi üyeleri, köylerin muhtarları katıldı.



Yusufeli Kaymakamı Ahmet Altun’un açılış konuşması ile başlayan toplantıda Altun, AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla’ ya köy muhtarlarını toplayıp her köyün problemi ile yakından ilgilendiği için teşekkür etti.


Kaymakam Altun’un konuşmalarının ardından AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla şu açıklamalarda bulundu: “Kamu kurumları adına bütün ilçelere bakıyorum. Şu ilçede şunu da yapalım diyeceğimiz bir...