25 / 08 / 2024

yusufpaşa istasyonu

yusufpaşa istasyonu

Bağcılar Kabataş tramvayı aktarma noktaları; Zeytinburnu istasyonu, Cevizlibağ A.Ö Yurdu istasyonu, Topkapı istasyonu, Yusufpaşa istasyonu, Sirkeci istasyonu, Eminönü istasyonu ve Kabataş istasyonu olarak ayrılıyor...

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Aytemiz ve Eşarj, elektrikli araç şarj istasyonu sayısını artıracağını açıkladı...

Akaryakıt alanında ilk kez 2017 yılında istasyonlara elektrikli araç şarj noktası kuran Aytemiz, Türkiye'nin ilk elektrikli araç şarj istasyonu operatörü Eşarj ile beraber 2024 yılında hızlı şarj noktalarının sayısını 40 şehirde 60'a çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Türkiye'de 2030'a kadar 200 bin şarj istasyonu hedefleniyor! 40 milyon TL yatırım yapıldı!

Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına yapılan yatırımlar arttı. İşletme ruhsatı alan firma sayısı 30'a ulaşırken, Türkiye'de 4 bin olan şarj istasyonu sayısının 2030 yılına kadar 200 bine ulaşması bekleniyor. Sektör, ihracat açılımını da başlattı.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'de acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yusufpaşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Yusufpaşa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufpaşa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Doğan tarafından kuruldu. 

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

yusufpaşa istasyonu Haberi

yusufpaşa istasyonu


Bağcılar Kabataş tramvayı aktarma noktaları!


Zeytinburnu istasyonu...

Bu istasyon, T1 Bağcılar Kabataş tramvay hattından M1 Aksaray Atatürk Havalimanı metro hattına aktarmanın yapıldığı istasyon oluyor. İki hat arasındaki mesafe yaklaşık 50 metre olup 2 dakikalık bir sürede geçiş yapmak mümkündür. Ayrıca Zeytinburnu istasyonundan Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arasında hizmet veren Metrobüs hattına da aktarma yapılıyor. İki hat arasındaki mesafe yaklaşık 200 metre civarında olup 5 dakikalık bir sürede metrobüse aktarma yapılabiliyor.





Cevizlibağ A.Ö Yurdu istasyonu...

T1 Bağcılar Kabataş tramvay hattına bağlı bu istasyon, Beylikdüzü...