01 / 05 / 2024

yüzde 15 konut desteği

yüzde 15 konut desteği

İnşaat sektörü, yüzde 15'lik konut yardımının da etkisiyle 2015'te hareketli günler bekliyor. Geçtiğimiz yılın ilk 6 ayını durgun geçiren inşaat sektörü, yılın ikinci yarısıyla birlikte hareketli günler yaşadı.

Konut paketi dar gelirliye yaramaz!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yüzde 15 devlet desteğini de içinde barındıran Konut Paketi'nin dar gelirli, asgari ücretli ve yeni evlilere konut edindirmede bir fayda sağlamayacağını söyledi.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

KİPTAŞ'tan yüzde 15 peşinatla konut fırsatı! İstanbullular dikkat!

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor. Kartal'da hayata geçirilen projeden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Evim şirketlerine resmen yüzde 15 sözleşme sınırı geldi! Bu tutarı aşan sözleşmeler için uygulanacak!

Tasarruf finansman şirketlerine yüzde 15'lik sözleşme üst sınırı getiren düzenleme bugünkü 32414 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme, konut ve çatılı iş yeri için 5 milyon Türk Lirası'nı, taşıtlar için de 2 milyon Türk Lirası'nı aşan sözleşmeleri kapsayacak. İşte ayrıntılar...

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Nava Konak konut projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

İzmir'de Navac İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. Bu kapsamda şirket müşterilerine peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlayacak.

Sylvana İstanbul'da yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Sylvana İstanbul projesinde peşin ödemelerde sunulan yüzde 40 indirim imkanının yanı sıra, yüzde 15'ini peşin, kalanını 24 ay taksitle ödeme kampanyası da başladı. Peki Sylvana İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Koray Liberte'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! 

Koray GYO tarafından Göktürk'te yükselen Koray Liberte'de peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.  Peki Koray Liberte'de hangi konut tipleri var? Koray Liberte'de konut fiyatları ne kadar? İşte Koray Liberte ile ilgili detaylar...

Koray GYO Liberté'de yüzde 15 indirim fırsatı! Nisan 2025'te teslim!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında başı çeken Göktürk'te inşa edilen Koray GYO Liberté projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Koray GYO Liberté projesinde toplam 118 adet konut yer alıyor.

Lale Kısıklı Konakları'nda yaşam başlıyor! Yüzde 15 indirimle konut alma fırsatı!

Rekon Grup ve Demir Vakfı tarafından hayata geçirilen Lale Kısıklı Konakları'nda satışlar devam ediyor. Lale Kısıklı Konakları'nda yarısı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak. 

yüzde 15 konut desteği Haberi

yüzde 15 konut desteği

Yılın ilk yarısındaki durgunluğa bakarak 2014'ü yüzde 20 küçülme beklentisiyle kapatacaklarını düşünen inşaat firmaları yılı rekorlarla kapadı. Sektör temsilcileri özellikle hükümetin tasarrufları artırma amacıyla yüzde 15'lik konut yardımının da etkisiyle 2015'e umutla bakıyor. 


YILIN 2. YARISI HAREKETLENİR 

2015 yılı inşaat sektöründen beklentilerini açıklayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "2015'te seçim var. İnşaat sektörü için ilk dönem yine biraz stabil geçer ama ikinci yarıda yüzde 10'ların üzerinde büyümeyle tamamlar. Stratejimizi buna göre yapıyoruz" dedi. Eylül 2013'te Türkiye satış ofisini açan zemin kaplama üreticisi Beaulieu, Maslak 1453 Projesinde toplamda 300 bin metrekarelik zemin kaplayarak en büyük anlaşmasını Ağaoğlu Şirketler Grubu'yla yaptı. 

Ağaoğlu, konuya ilişkin olarak, Maslak 1453 Projesi'nin dünyanın en önemli karma projelerinden biri olması sebebiyle kendileri için çok önemli olduğunu,...