21 / 05 / 2024

yüzde 30 luk çimento zamı

yüzde 30 luk çimento zamı

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, çimentoya gelen yüzde 30'luk zam inşaat sektörünü durdurma noktasına getirdiğini bir an evvel fiyatların makul seviyelere çekilmesini istediklerini söyledi.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Migros'tan aralık ayı indirimleri! Migros'ta kırmızı ette yüzde 30’luk indirim kampanyası...

En çok zamlanan ürünler arasında bulunan kırmızı et rakamları aralık ayı ile beraber düşüşe geçtiği kaydedildi. Buna göre, indirimi duyan vatandaşlar soluğu markette almaktalar. Kırmızı etle yüzde 30'a varan indirimler ve kırmızı ette uygulanan indirim detayları…

Fahiş site aidatları yasaya takılacak: yüzde 30'luk tavan sınırı geliyor!

Konut, kira zammı derken site aidatları da aldı başını gitti. Yaşanan sorunun önünü kesmek isteyen hükümet, herakete geçti. Bu kapsamda, yönetim profesyonellere devredilecek, denetimi bakanlık yapacak. Öte yandan yüzde 30'luk tavan sınırı da getirilecek. İşte detaylar...

Buğday ekiminde yüzde 30 artış bekleniyor! Ekmek ve una zam gelecek mi? 

TUSAF Başkanı Haluk Tezcan, bu sene buğday ekim alanlarında yüzde 30’luk artış öngördüklerini açıkladı. Peki bu artış ekmek ve un fiyatlarına yansıyacak mı? İşte Tezcan'ın o açıklamaları....

Aile Bakanlığı 2023 sosyal destek ödemelerine okkalı zam yaptı! Tek tek açıklanan yüzde 30'luk bu zammı aman kaçırmayın

Aile Bakanlığı 2023 sosyal destek ödemelerine okkalı zam yaptı... Tek tek açıklanan yüzde 30'luk bu zammı aman kaçırmayın...

Yüzde 30’luk zammı protesto eden 7 memur sendikası iş bırakıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yüzde 30’luk zammı yeterli bulmayan bazı memur sendikaları, söz konusu zammı protesto etmek için iş bırakma kararı aldıklarını duyurdu.

Yüzde 30'luk memur zammından sonra bedelli askerliğin fiyatı belli oldu! Fiyatı duyanlar gözlerine inanamadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasını yaptığı yüzde 30'luk emekli ve memur zammından sonra bedelli askerlik fiyatlarını bekleyenlerin de merakı giderilmiş oldu.

LC Waikiki'de kaçılmayacak yüzde 30'luk indirim! 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Evet yanlış duymadınız. LC Waikiki'de yüzlerce ürün yüzde 30'luk bir indirime girdi. Sizin çocuk kıyafetleri genç, erkek ve kadın pijamalarından sweatshirtlerden pantolonlara kadar birçok üründe indirimler başladı.

Yem fiyatlarında indirim müjdesi kısa sürdü! Yüzde 30 zam yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yemde verilen indirim müjdesi uzun sürmedi. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hammade ve kurdaki artışlar neden gösterildi yem fiyatlarına yüzde 12 indirimden sonra yüzde 30'luk zam uygulandı...

Marmara Kule'den yüzde 30 indirim kampanyası! 

Gizer Işık İnşaat tarafından Kartal'da inşa edilen Marmara Kule Business'ta avantajlı ödeme seçenekleri dikkat çekiyor. Projede açılışa özel yüzde 30'luk indirim avantajı sunuluyor. 

Pendik Millet Bahçesi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Pendik`e kazandırılan Millet Bahçesi projesinde çalışmalar hummalı şekilde devam ediyor. Çalışmaların ilk 100 gününde projenin yüzde 30'luk kısmkı tamamlandı. 

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Keçiören spor salonunun yüzde 30'u tamam!

KEÇİÖREN Belediyesi, 2016 yılında da yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 4 Şubat 2016'da temeli atılan Spor Salonu inşaatının yüzde 30'luk kısmı tamamlandı.

yüzde 30 luk çimento zamı Haberi

yüzde 30 luk çimento zamı

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, çimentoya gelen yüzde 30'luk zam inşaat sektörünü durdurma noktasına getirdiğini bir an evvel fiyatların makul seviyelere çekilmesini istediklerini söyledi.


 Demirten, "Çimento fiyatlarındaki artış doğrudan müteahhitlerin maliyetlerine yansıyor. Fiyatlardaki yükselme zaten durgun olan inşaat piyasasını daha da olumsuz etkiliyor. Müteahhitlerin iş yapamadığı bir ortamda çimento firmaları da zor durumda kalır" dedi. 

Habertürk...