27 / 04 / 2024

yüzde 5 indirim imkanı

yüzde 5 indirim imkanı

Corridor Rezidans'ta yüzde 5 kampanya indirimi, tamamı peşin ve banka kredili ödemelerde ise yüzde 10 ekstra indirim fırsatı sunuyor...

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Go Garden Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı!

Arsago’dan yepyeni bir kampanya başladı. Pazar günü Arsago ofisinde gerçekleşecek olan brunch etkinliğine özel Go Garden Villaları projesinde liste fiyatlarında yüzde 5 indirim fırsatı. 

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Nava Konak'ta yüzde 50 peşinatla yüzde 5 indirim! 9 ay sonra teslim!

Nava Konak projesinde yüzde 50 peşinat ve kişiye özel ödeme planı ile konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 5 indirim imkanı sunulan Nava Konak projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konu seçeneği bulunuyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Butik Mudanya'da yüzde 5 indirim fırsatı! Mart 2024'te teslim!

Butik Mudanya projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. Butik Mudanya projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Siemens SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesinde sepette yüzde 5 indirim fırsatı başladı!

Üstün teknolojisi ve uzun ömürlü kullanımıyla beyaz eşya almak isteyen herkesin ilk tercihlerinden olan Siemens, son teknolojik özelliklerle donattığı SN234W01DT 4 programlı bulaşık makinesini tanıttı. Siemens, bu üründe sepette yüzde 5 indirim imkânı bulunduğunu da duyurdu.

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap'ta peşine yüzde 5 indirim fırsatı! 

Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap, Koray GYO tarafından İstanbul Göktürk'te hayata geçiriliyor. Konut satışlarının başladığı projede, peşin ödemelere yüzde 5 indirim yapılıyor. Peki İstanbul İstanbul 3. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte Koray GYO İstanbul İstanbul 3. Etap ile ilgili detaylar.

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Tamı tamına yüzde 50 indirim geldi! Sadece 5 gün geçerli olacak! Son gün 16 Haziran! Acele edin!

Garanti BBWA, sadece 5 gün geçerli olacak yeni indirim kampanyasını açıkladı. Beymen Clup’larda yapılacak alışverişlerde yüzde 50 indirim sağlayacağını açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 11 Ağustos’ta başladığını ve 16 Ağustos’a kadar devam edeceğini duyurdu.

Siltaş Korupark'ta yüzde 5 indirim 12 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yükseliyor. Siltaş Korupark'ta  yüzde 5 indirim  12 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta. İşte Siltaş Korupark projesi ile ilgili ayrıntılar...

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

yüzde 5 indirim imkanı Haberi

yüzde 5 indirim imkanı


Sur Yapı projelerinden Corridor Rezidans İstanbul'un avrupaya açılan kapısı Bahçelievler Bölgesinde toplam 550 konuttan oluşuyor.7 bloktan oluşan Corridor Rezidans'ta 42- 337 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri yer alıyor.


Güneşli Corridor Evleri'nde stüdyolar 46 metrekare, 1+1'ler 69 metrekare, 2+1'ler 102 ve 112 metrekare, 3+1'ler ise 157 metrekare daireler yer alıyor.


Stüdyolar 193 bin 800 TL, 1+1 konutlar 306 bin 850 TL, 2+1 konutlar 437 bin 950 TL ve 486 bin 400 TL, 3+1 konutlar 646 bin 950 TL'den satılıyor.


Corridor Rezidans'ta resepsiyon hizmetleri, vale, shuttle, çiçek ve hediye servisleri, tiyatro, sinema, konser ve bilet rezervasyonları ve hatta yurtiçi ve yurtdışı seyahat organizasyonlarına kadar pek çok rezidans ve konsiyerj ayrıcalıkları sunuyor.