18 / 05 / 2024

yüzen tatil

yüzen tatil

Türk turistlerin tatil alışkanlıkları arasında fazla yer almayan gemi turları, 5 yıldızlı otel konforu sunan büyük ve donanımlı gemilerle yapılması dolayısıyla giderek büyük ilgi görüyor.

4 kişilik bir ailenin tatil masrafı ne kadar? 2023 tatil masrafları ne kadara mal oluyor!

Yaz mevsiminin gelip çatmasıyla pek çok ailenin yaz tatili planları da başladı. Ancak bu yıl tatil masrafları epey pahalı olduğu için cep yakacağa benziyor. Türkiye'nin tatil denilince ilk akla gelen yeri olan Antalya'da ise kısa süreli tatil 20 bin TL'ye mal oluyor.

Ziraat Bankası'ndan yaz aylarına girmeden süper bir haber geldi

Ziraat Bankası'ndan yaz aylarında tatil planı yapan vatandaşlarla ilgili güzel bir haber geldi. Banka tarafından tatil planı yapan ancak nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik tatil kredisi verilecek. Detayların tümü haberimizde saklı...

Yazın tatil planı yapanlar dikkat! Sezonda bu fiyatlar sizi şok edecek!

Kış aylarını yaşadığımız bugünlerde yüzbinlerce kişi daha şimdiden tatil planları yapmaya başladı. Ancak bilindiği üzere enflasyon nedeniyle fiyatlar hemen her gün yükseliyor. Peki yazın bir otelde ya da tatil köyünde tatil hayali kuranları nasıl fiyatlar bekliyor olacak? Şok olmamak için şimdiden b

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yüzen marketler 7-24 iş başında! İstediğiniz ayağınıza geliyor! İşte 5 ağustos 2022 fiyat listesi

Perakende şirketleri denizde de hizmet vermeye başladı. Yaz mevsimin gelmesiyle birlikte yüzen market sayısında artış yaşandı. Peki yüzen markette perakende ürünlerinin fiyatı ne kadar? İşte 5 Ağustos 022 fiyat listesi...

Bütün yıl tatil yapmayı bekleyenler aman dikkat! Bu yöntemle hem hayaliniz hem de paranız çalınabilir

Yaz tatili sezonunun başlamasıyla birlikte dolandırıcılar yeni yöntemlerle insanları ağına düşürmeyi başarıyor.

Yüzen adalar turizme kazandırılacak!

Erzurum Tortum'da yer alan 6 yüzden ada için adım atıldı. Turizme kazandırılacak adalarda ziyaretçiler için tesis yapılacak.

Son yılların popüler konut trendi: Yüzen ev! 

Özgür yaşam sevenlerin tercih ettiği konut tipi olan yüzen evler son yıllarda en çok tercih edilen evlerden biri oldu. Peki, yüzen evler nasıl inşa ediliyor? Yüzen evler dayanıklı mı? İşte detaylar...

Koronavirüsten kaçan multi milyarderler yüzen villalara yöneldi!

Koronavirüsün etkisinden uzak durmak isteyen multi milyarderler Dubai'de bulunan yüzen villalara yönelmeye başladı. Zenginlerin, Dubai’de yapay olarak oluşturulan The World İsland'daki dünyanın ilk yüzen evlerine yoğun talep geldi. 

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

yüzen tatil Haberi

yüzen tatil

Türk turistlerin tatil alışkınlıkları arasında fazla yer almayan gemi turları, 5 yıldızlı otel konforu sunan büyük ve donanımlı gemilerle İstanbul çıkışlı yapılması dolayısıyla giderek büyük ilgi görüyor.


Bu kapsamda, Akdeniz'in en büyük kruvaziyer gemisi olduğu belirtilen 4 bin 300 yolcu kapasitesi ve 1800 mürettebatıyla adeta "yüzen 5 yıldızlı bir tatil köyü"nü andıran MSC Preziosa gemisi, her hafta Dubrovnik, Venedik, Bari, Katakolon, İzmir ve İstanbul rotasıyla yolcularına konforlu ve keyifli tatil imkanı sunuyor.


Türkiye'de 2005'ten beri Arkas Holding ortaklığıyla faaliyet gösteren MSC Cruises filosunun yeni gemisi MSC Preziosa, Türkiye çıkışlı turlarına başladı.


MSC Preziosa'nın arka kısmındaki açık büfe restoranda yolcular, deniz manzarası eşliğinde yemek yeme imkanı buluyor. Geminin birinci cephesindeki 2'si büyük, 8'i jakuzili yüzme havuzu yolculara güzel bir tatil fırsatı sunuyor. Geminin...