02 / 05 / 2024

Yüzyıl İnşaatprojeleri

Yüzyıl İnşaatprojeleri

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Yüzyıl İnşaat, yüz yıllık projelerle geliyor. Bölgedeki inşaat sektörüne genç bir bakış açısıyla hem modern hem de nostaljik yapılar kazandırmayı amaçlıyor.

Yüzyılın dönüşümü başlıyor! Her bir konut için 1,5 milyon lira destek verilecek!

Yüzleri güldüren 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “Program çerçevesinde kentsel dönüşüme giren her bir konut için 1,5 milyon TL destek verileceğini söyledi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Emekliye '100. Yıl İkramiyesi' müjdesi! 

Emeklilere bu yıl ilk kez verilecek yüzyılın hediyesinde yeni ayrıntılar belli oldu. Ahmet Sözcan, Cumhuriyetin 100. yılında verilmesi beklenen 5 bin TL'lik ikramiye için mecliste konuşulanları anlattı.

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Karadan ve havadan akın akın gidiyorlar! Felaket bölgesinden büyük göç!

Yüzyılın en büyük depreminden bu yana geçen 4 günlük süre içinde hayatlarını kaybeden ve yaralananan vatandaşların sayısı da artmaya devam ederken bölgeden büyük bir göç başladı.

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Yüzyılın vergi affı mı geliyor? Piyasalar ne bekliyor?

Seçim yatırımı olanak vergi ve imar affının gelmesi bekleniyordu. Geçtiğimiz günlerde imar affı teklifi Meclis'e sunuldu. Sırada vergi affı mı var? Vergi Uzmanı Yılmaz Sezer değerlendirdi...

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

20. Yüzyılın en pahalısı o oldu! Rekor fiyata satıldı!

Amerika ressam Andy Warhol’un ‘Shot Sage Blue Marilyn’ portesi rekor fiyata alıcı buldu. Müzayedede açık arttırmaya sunulan eser sadece 4 dakika içerisinde alıcı buldu. New York’taki Christie’s müzayede evinde meraklılarına sunulan porte 20’inci yüzyılda satışa çıkarılan en pahalı eser oldu. 

Yüzyıl İnşaatprojeleri Haberi

Yüzyıl İnşaatprojeleri

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Yüzyıl İnşaat, yüz yıllık projelerle geliyor.


Kurulduğu çok kısa bir süre zarfında geliştirdiği projelerle, adını sık duymaya başladığımız, NK Yüzyıl İnşaat, Kahramanmaraş’taki inşaat sektörüne genç bir bakış açısıyla hem modern hem de nostaljik yapılar kazandırmayı amaçlıyor. Yaklaşık 15 yıllık tecrübesiyle Nejdet Kılıçaslan tarafından kurulan NK Yüzyıl İnşaat, sektöre hızlı bir giriş yaptı. Kahramanmaraş genelinde 6 farklı projede 6 farklı şantiyesi kuran şirket, Kahramanmaraşlıların taleplerini karşılamaya başladı.


Kahramanmaraş’taki yapıların hemen hemen hepsinin standart bir yapıya sahip olduğunu ifade eden NK Yüzyıl İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kılıçaslan, genç bakış açısıyla Kahramanmaraş’taki inşaat sektörüne büyük katkılar sunacaklarını inandığını söyledi.


İnşaat sektöründe 15 yıllık bir tecrübesi olduğunu kaydeden Kılıçaslan, sektördeki tecrübelerine ilişkin şunları söyledi: “Kahramanmaraş’ta yaklaşık 15 yıldır...