19 / 05 / 2024

zabıt katibi alımları 2022

zabıt katibi alımları 2022

Zabıt Katibi nasıl olunur, şartları neler, ne iş yapar ve alımlar ne zaman gibi sorularınızın tüm cevapları...

Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımları yüzde 62 arttı! 597 milyon dolarlık alım yapıldı!

Türklerin yurt dışında gerçekleştirdiği gayrimenkul alımları 2024 yılının ilk üç ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 62 artış göstererek 597 milyon dolara çıktı. 

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

O belediye zabıra memuru alıyor! Başvuru tarihlerini aman kaçırmayın: KPSS'den en az 70 puan alanlar dikkat!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 10 zabıta memuru alıyor. Peki memur alımları için başvurular ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Kamuda çalışmak isteyenler dikkat! Bu illerde zabıta memuru alımları başladı!  Kaçırmayın!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen pek çok kişi son yayımlanan iş ilanlarını araştırıyor. Paylaşılan son dakika bilgilerine göre, bu ilde zabıta memuru alımları başladı. Hemen bakın....

Adalet Bakanlığı alım yapıyor! Zabıt katibi olmak isteyenler hemen başvursun!

2023 Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. Ülke genelinde zabıt katibi adliye kontenjan dağılımı belirlendi. İşte detaylar!

Katiplik alımına yaklaşık 5 bin kişi başvurdu! Zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? 

625 kişilik katiplik ilanına 5 bini aşkın adaydan başvuru geldi. Peki zabıt katibi maaşları ne kadar 2023? İşte merak edilenler...

İŞKUR'dan 18 yaş üzeri gençlere istihdam müjdesi: Şehir Hastanelerine personel alımları başladı!

İş arayanlara İŞKUR'dan büyük fırsat! Türkiye genelinde 81 ilde, 18 yaş üzeri kişiler için kamuya işe alım yapılacak. İŞKUR, sağlık sektöründe çalışmak isteyenlere müjde vererek, Şehir Hastanelerine personel alımlarının başladığını duyurdu.

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Belediye memur alımları başladı! Tam 16 bin TL maaş! KPSS 75 puan! Hemen başvurun

Belediye memur alımları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. 2023 belediye alımları kapsamında araştırmalar devam ederken Niğde Çiftlik Belediyesi 16 bin TL maaşla memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Beko'dan Ramazan kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! Fırın alımlarına  bin 599 TL...

Ramazan ayı içerisinde Beko'dan tüm fırın alımlarına bin 599 TL değerinde Türk Kahve Makinesi hediye. İşte kampanyanın tüm detayları...

KPSS 60 puanla zabıta memuru alımları başlıyor! O belediye tam 15 zabıta memuru alacak! İşte başvuru şartları!

Milyonlarca kişi güncel memur alımı ilanlarını takip ediyor. Süleymanpaşa Belediyesi KPSS 60 puan ile, 15 zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. İşte başvuru şartları.

zabıt katibi alımları 2022 Haberi

zabıt katibi alımları 2022

Zabıt katibi olma şartları başvuru yöntemleri pek çok kamu personeli adayınınmerak ettiği konulardandır. Adalet Bakanlığı personel alımları anlık olarak sunduğumuz üzere güncel bilgiler takip edilmelidir.

Zabıt katibi olmak için KPSS puanı dışında genel özel koşullar göz önüne alınarak yapılmaktadır. Zabıt katipliği görevini yapacak kişiler yardımcı yargı personeli olarak görev almaktadırlar.

Zabıt Katibi ne kadar maaş alır?

Kamu Personeli Alım'da yer alan habere göre; zabıt katibi olan kişiler 4 bin 580 lira ve 7 bin 90 lira aralığında maaş alır. Öğleden önce saat 8.30 ve 17.00 aradında çalışırlar. Öğle araları da diğer devlet kurumlarında olduğu gibi 12.00 ve 13.00'da dır.

Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi Ne İş Yapar?

Adalet bakanlığı personel alımı bünyesinde görevlendirilen zabıt katipleri başka kamu kuruluşlarında da bulunabilmekdedir.
İcra daireleri, Seçim...