05 / 05 / 2024

zadık toker

zadık toker

Kayseri'deki Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde bir yıldan bu yana sürdürülen restorasyon çalışması tamamlandı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti iptal mi oldu?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistindeki son durumu kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

Marsa Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt2ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahsa Nazarpour Alızad tarafından kuruldu.

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Tpn İnşaat Kimya Otomotiv Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tpn İnşaat Kimya Otomotiv Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Toker taarfından kuruldu.

Renesmed Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu! 

Renesmed Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Toker tarafından kuruldu. 

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahyettin Toker tarafından kuruldu. 

Otto Blue Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Blue Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Toker tarafından kuruldu.

TVF'nin 3 yıllık planı yayınlanmalı!

Cumhuriyet Gazetesi'nin köşe yazarı olan Çiğdem Toker bugünkü yazısında Varlık Fonu'nun detaylarını anlattı. Toker, TVF'nin 3 yıllık stratejik planının yayınlanmadığını belirtti.

Çiğdem Toker : 3.köprünün geçiş ücreti önceden belliydi!

Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü yazısında iki gün sonra açılacak olan 3.köprünün geçiş ücretlerini ele aldı. İşte Toker'in o yazısı...

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankat Emlak Danışmanlık Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fikri Toker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Öğütlüçeşme Caddesi'nde kuruldu.

zadık toker Haberi

zadık toker

Ermeniler için Anadolu'nun ilk kilisesi kabul edilen Kayseri'deki Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi'nde bir yıldan bu yana sürdürülen restorasyon çalışması tamamlandı. 
 
Türkiye ile Ermenistan arasında 11 Ekim'de imzalanan barış protokolünden yaklaşık bir ay sonra ibadete açılan kilisede 7 Kasım günü takdis töreni yapılacak. Ardından 'ilk badarak' (pazar ayini) gerçekleştirilecek. 1191'de inşa edilen kilise, Orta Anadolu'daki tek açık Ermeni ibadethanesi.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Surp Krikor Lusavoriç Ermeni Kilisesi hizmete açılıyor!

Türkiye Kayseri'deki Surp Krikor Lusavoriç Ermeni Kilisesi'nin restorasyonunu tamamlayarak haftaya hizmete açacak

Türkiye, 2007'de 1.5 milyon dolar harcayarak restore ettiği Akdamar Kilisesi'nden sonra bu yıl da Kayseri'deki Surp Krikor Lusavoriç Ermeni Kilisesi'nin restorasyonunu tamamlayarak haftaya hizmete açıyor.

Surp Krikor Ermeni Kilisesi Vakfı Başkanı Zadik Toker, açılış törenine tüm Kayseri...