30 / 04 / 2024

Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi son durum

Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi son durum

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Pazarkapı kentsel dönüşüm kamulaştırmalarında sona yaklaşıldı!

Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesinin 4. Etabı olan Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 102 binadan 77’si ile anlaşma sağlanırken, hak sahiplerine yaklaşık 43 milyon 53 bin TL ödendi.

Zağnos Vadisi konutları teslim edildi!

TOKİ ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 226 konut sahiplerini buldu. Hak sahibi olan vatandaşlara verilen konutlar için noter huzurunda çekiliş yapıldı.

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem ve kentsel dönüşüm konusunda bombayı patlattı! Detayları peş peşe açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası katıldı. Erdoğan, "81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 ne kadar?

Ev sahipleri evlerinin eskimesi durumunda evlerini kentsel dönüşümle yenilettirebiliyorlar. Evlerini kentsel dönüşümle yenilettirecek olanlara yönelik çeşitli yardımlar bulunuyor. Bunlardan biride kentsel dönüşüm kira yardımı olarak karşımıza çıkıyor.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm için 5 milyon vatandaşımıza 15,5 milyar lira destek verdik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları için 5 milyon vatandaşa 15,5 milyar destek verildiğini açıkladı. 

Trabzon Zağnos'ta yıkım çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor...

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İya Kentsel Dönüşüm Lojistik Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sabit İnce, Alirıza Topçu ve Refik Baran ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini yükseltmeli!

Kentsel dönüşüm; apartmanınıza geldiğinizde aracınızı kolayca park edecek yer bulmaktır, cadde ve sokaklarınızın belirlenen standartlara göre yeterli genişlikte olmasıdır, binaların biri birine uyumlu ve estetik görünmesidir...

Kentsel dönüşüm kira miktarları!

Kentsel dönüşüm dahilinde riskli alanlarda, rezerv yapı alanlarında veyahut riskli binalarda yaşayan vatandaşlarımıza talepleri doğrultusunda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira miktarları ne kadar?

Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi son durum Haberi

Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi son durum


AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri inceledi. Kaya yapılan çalışmaların Trabzon’u daha da güzelleştirdiğini belirtti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaya, “Trabzon şehrimize yaptığınız tüm hizmetlerde emeği geçen  Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Beraberinde Trabzon Milletvekili Salih Cora,  Ayşe Sula Köseoğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra  Gülcemal Sahil Dolgu, Trabzon Botanik, Zağnos Kentsel Dönüşüm ve Meydan Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde gören Kaya hizmetleri takdir etti. Kaya, Gülcemal Projesi’nin bir an önce bitirilmesini istedi.  Ziyaret ettiği bölgelerde vatandaşlarla sohbet eden Kaya Trabzon’un son yıllarda önemli bir gelişim...