29 / 04 / 2024

zaha hadid eserleri

zaha hadid eserleri

Çin’in en büyük havalimanı olan Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı’nda ilk ticari uçuş bugün gerçekleştirilecek. 97 futbol sahası büyüklüğündeki havalimanı için 11.5 milyar dolar harcama yapıldı...

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Bella Hadid'in babası kaçak malikane nedeniyle davalık oldu!

ABD’li ünlü manken kardeşler Gigi ve Bella Hadid’in babası kaçak inşa ettirdiği malikane nedeniyle komşularıyla davalık oldu. 

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Gigi ve Bella Hadid New York'tan 12 milyon dolara iki ev aldı!

Hadid kardeşlerin, New York'ta sessiz sedasız iki ev aldığı ve bu evlere yaklaşık 12 milyon dolar ödediği öğrenildi...

Katar Al Wakrah Stadyumu açıldı! 

2022 FIFA Dünya Kupası için Zaha Hadid ve Patrik Schumacher tarafından tasarlanan Katar Al Wakrah Stadyumu açıldı. Stadyum ünlü mimar Zaha Hadid tarafından tasarlandı. 

İşyurtları Kurumu mimari eserleri ihya edecek! 

Pek çok iş kolunda faaliyet gösteren Adalet Bakanlığı Cezaevleri İşyurtları Kurumu, mimari eserleri ihya etmeye hazırlanıyor. Kurum, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumu olarak kullanılan kışlanın içerisindeki talim avlusu girişini ve Piyade Kışla-ı Hümayun Camii’ni restore edecek. 

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, kira gelirleriyle eski eserleri onarıyor!

Vakıflar Malatya Bölge Müdürlüğü, vakıf mülklerinden aldığı kira gelirleriyle hem eski eserleri onarıyor hem de bazı sosyal yardımlar yapıyor.

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

Hadid İnşaat Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadid İnşaat Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Hadid Mühendislik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadid Mühendislik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’!te 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeybek Demir ve Bünyamin Demir ortaklığında kuruldu.

Mohamed Hadid'e kaçak inşaat cezası!

Gigi ve Bella Hadid'in babaları emlak zengini Mohamed Hadid hapis cezası istendi. Hadid'in Los Angeles’taki dev malikanasini 2 kat büyüttüğü iddia edildi.

İstanbul Kartal'da onarılan vakıf eserleri ve tarihi yapılar TBMM'de!

İstanbul'un Kartal ilçesinde son on yılda onarılan vakıf eserleri ve tarihi yapılara ve tarihi hamamın onarılmasına ilişkin sorunlar meclise taşındı...

zaha hadid eserleri Haberi

zaha hadid eserleri

Çin’in ‘denizyıldızı’ şeklindeki ülkenin en büyük havalimanı olan Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı’nda ilk ticari uçuş bugün gerçekleştirilecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Pekin’in 46 kilometre güneyinde hayata geçirilen 97 futbol sahası büyüklüğündeki havalimanı için 11.5 milyar dolar (65 milyar TL) harcandı.

Ünlü mimar Zaha Hadid’in tasarladığı Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı'nı 2021 itibarıyla 45 milyon yolcunun ziyaret etmesi bekleniyor.

İşte deha mimar Zaha Hadid'in sırrı!