02 / 05 / 2024

Zaur Aliyev

Zaur Aliyev

Azade Group İnşaat Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Zaur Aliyev Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zaur Hasanov tarafından kuruldu.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Rize Artvin Havalimanı'ndaki tarihi sır ilk kez ortaya çıktı

Rize-Artvin Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Başkanı İlham Aliyev'in katıldığı törenle hizmete açıldı. Açılışta dikkat çeken detay ise Aliyev'in neden Türkiye'de açılışı yapılan bir havalimanına devleti temsilen geldiği oldu. İşte detaylar...

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Arcane Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcane Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Abbas Aliyev tarafından kuruldu.

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Itc İnşaat Malzemeleri Pazarlama İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nasrulla Babayev, Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

Horadiz ve Ermenistan arasındaki demiryolu inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kurtarılan topraklarda Horadiz'den Ermenistan sınırına kadar demir yolu inşaatına çoktan start verdiklerini, bu hattın en geç 2,5 senede içinde faaliyete alınacağını belirtti. 

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Azerbaycan’dan Türk müteahhitlere çağrı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk müteahhitleri Karabağ’ı yeniden imar etmek için davet etti. Aliyev, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığındaki heyet ile temaslarda bulundu.

Azerbaycan yeniden imar ediliyor!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,  Fuzuli ve Hocaven illerine yaptığı ziyaret sırasında Azerbaycan’da imar çalışmalarının başladığını dile getirdi.

İlham Aliyev'den Azerbaycan'ın imarı için Macar şirketlerine davet!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan işgalinden kurtarılan bölgelerin yeniden imarında Macar şirketlerine destek çağrısında bulundu.

Devlet Bahçeli'nin Şuşa'da yaptıracağı okulun temeli atılıyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtarılan şehri Şuşa'da inşa edeceği okulun temelini Erdoğan, Aliyev ve Bahçeli'nin birlikte atması planlanıyor.

Zaur Aliyev Haberi

Zaur Aliyev


Azade Group İnşaat Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Zaur Aliyev Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Azade Group İnşaat Turizm Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket münhasıran gayrimenkul yatırımları yapmak, şirket projelerini geliştirmek için dilediği ortaklıklara girmek, şirket mülkler üzerinde haklar kurmak, tapuya ilişkin işlemleri gerçekleştirmek dahil aracılık ve komisyonculuk yapmamak kaydıyla, aşağıdaki işleri yapabilir: 1- Her türlü gayrimenkul yatırımları yapmak ve gayrimenkuller almak ve satmak, gerektiğinde bunlar üzerinde inşaatlar yapmak, toplu ya da bağımsız bölümler halinde tek tek satmak, 2- Gerek mülkiyetinde bulunan arsa ve araziler gerekse kat karşılığı veya hasılat paylaşımı yöntemiyle sözleşmeler ile anlaştığı arsa ve araziler üzerinde her türlü imar planı değişikliği de...