05 / 05 / 2024

zekeriyaköy kiralık daireler

zekeriyaköy kiralık daireler

Temiz havası ve muhteşem manzarası ile yazlıkçıların göz bebeği olan Sarıyer'deki kiralık ev fiyatlarını araştırdık. Sarıyer kiralık ev fiyatları bin 500 TL'den başlıyor 6 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Sarıyer kiralık ev fiyatları....

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde, 1791 Ada 2 Parsel 38, 81,82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 100, 101, 102 Blokların ve Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi kesin kabulü yapıldı.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy), 1791 ada 2 parsel Sosyal Tesis Üstyapı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde  (Köy Zekeriyaköy) kısmi geçici yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Köy Zekeriyaköy), 1791 Ada 2 Parsel 38 Nolu Apartman Bloğu ile Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Köy Zekeriyaköy projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve  Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15 Mayıs 2020 tarihinde onaylandı.

Köy Zekeriyaköy'de tesis işlerinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Köy Zekeriyaköy projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve  Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 15 Mayıs 2020 tarihinde onaylandı.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulünün yapıldığını açıkladı... 

Zekeriyaköy Terrace Hayat satılık!

İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Terrace Hayat projesi 12 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Zekeriyaköy Terrace Hayat satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

zekeriyaköy kiralık daireler Haberi

zekeriyaköy kiralık daireler

Son 4 yıldır yaşanan gelişmelerle birlikte gayrimenkul yatırımcılarının göz bebeği haline gelen Sarıyer, bu gelişmelere paralel olarak yazlık yer kimliğinden uzaklaşıyor. Belgrad Ormanları'na komşu konumda yer alan bölge hem temiz havası hem de muhteşem manzarasıyla özellikle üst gelir gurubu tarafından tercih ediliyor. 

Batısında Eyüp, güneyinde Şişli ve Beşiktaş, doğusunda İstanbul Boğazı ve kuzeyinde Karadeniz ile komşu konumda yer alan Sarıyer, Rumeli Hisarı'ndan başlayarak Kilyos'a kadar devam ediyor. 


30'un üzerinde mahalle ve köyden oluşuyor

Sarıyer 30'un üzerinde mahalle ve köylerden oluşuyor. Bu bölgeler arasında; Baltalimanı, Büyükdere, Cumhuriyet, Çamlıtepe, Çayırbaşı, Derbent, Emirgan, Ferahevler, İstinye, Kazım Karabekir Paşa, Kireçburnu, Kocataş, Maden, Sarıyer Merkez, Pınar Mahallesi, Poligon, PTT Evleri, Reşit Paşa, Rumeli Kavağı, Rumelihisarı, Tarabya, Yeniköy, Yenimahalle, Bahçeköy, Maslak, Ayazağa bulunuyor. Bölgedeki köyler ise; Demirciköy, Garipçe,...