15 / 05 / 2024

Zeki Kerem Mavituncalılar

Zeki Kerem Mavituncalılar

Astra Ada Yapı ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Faralyalı, Ferhat Ferhangil, Hatem Tayyar Duru, Vehbi Ergin Öztürk ve Zeki Kerem Mavituncalılar ortaklığıyla kuruldu...

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Yabancılar 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, yabancıların 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Adlı, en çok tercih edilen bölgeleri de açıkladı.

Vatandaşların yüzde 80'i tapu hizmetlerinden memnun!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı tapu hizmetleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Adlı, yaptığı açıklamada, vatandaşların yüzde 80'lik kısmının tapu hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirdi.

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

Kerem Tunçeri inşaat şirketi kurdu!

Ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri, inşaat şirketi kurdu. Bodrum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da kuruldu.

Zeki Celep: Konut satışları kademeli olarak artacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, COVID-19 salgınının konut sektörüne etkileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

Tapu dolandırıcılığına 'kısa mesaj' ile önlem!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, "Vatandaşlarımız taşınmazları üzerinde başlatılan işlemlerden anında haberdar olmak için e-Devlette 'Tapu Telefon Bilgileri Beyan' kısmından cep telefonu numarasını kaydetmeli" dedi.

Lefkoşa'da yeşil alanı ihlal eden yapılar yıkılıyor!

Kıbrıs'ın başkenti Mustafa Zeki Milali Sokak’ta bulunan yeşil alanın, birkaç hane tarafından işgal edilen yapılar Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından yıkılıyor.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Sakaryalılar yatay büyümeyi benimsedi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimaride özgün bir şehir olduk. Hamdolsun Sakaryalılar yatay büyümeyi benimsedi” dedi.

Gayrimenkulde 3 boyut dönemi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, vatandaşların e-Devlet üzerinden TAKBİS'e girerek konutunun içini ve dışını 3 boyutlu görebilme imkanına sahip olacağını söyledi.

Zeki Kerem Mavituncalılar Haberi

Zeki Kerem Mavituncalılar

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, otel tatilköyü öğrenci yurdu spor eğitim ve sosyal tesisler lokal lokanta kahvehane çay bahçesi ve benzerleri dahil ve anasözleşmesinde ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Yenibosna Merkez Mahallesi Yalçın Koreç Caddesi Arif Ağa Sokak Saide İş Merkezi NO:25 adresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Faralyalı, Ferhat Ferhangil, Hatem Tayyar Duru, Vehbi Ergin Öztürk ve Zeki Kerem Mavituncalılar ortaklığıyla...