15 / 05 / 2024

zemin sektöründeki fırsatlar

zemin sektöründeki fırsatlar

Türkiye’deki nüfus, sanayileşme, ekonomik büyümeyi destekleyecek altyapı ihtiyaçları, kamu ve özel sektör yatırımları artmakta olup, Türkiye güvenli bir liman olarak büyümektedir.

Çimento sektöründeki fırsatçılığa tepki büyüyor!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş devam ederken, tepkiler de çığı gibi büyüyor. İnşaat sektörünü krize sürükleyen maliyet artışları, sektörü resmen salladı. Konuyla ilgili sosyal medyandan tepkiler gelmeye devam ediyor. 

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

A101 21 Mart Perşembe indirimli ürünler fırsatlar kataloğunu paylaştı. Bu perşembe A101'de seçili birçok üründe indirim sunuluyor. Buna göre, perşembe günü beyaz eşyadan, televizyona, gıdadan birçok ürüne kadar fırsatlar raflardaki yerini aldı. İşte A101 21 Mart 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğ

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM market 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında yayımladı. BİM'de 12 Mart'ta, deterjandan, gıdaya birçok seçili üründe fırsatlar sizleri bekliyor! İşte 12 Mart 2024 ürünleri.

Peugeot'dan sıfır otomobilde indirim kampanyası! Peugeot kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor...

Sıfır otomobil hayalinizi Peugeot ile gerçekleştirmeniz mümkün. Marka, tarafından bir kampanya duyurdu ki, bayiye giden altında sıfır otomobil ile geri dönecektir. İndirim değerindeki kaçırılmayacak fırsatlar ve kampanya detayları.

İnşaat ve emlak sektöründeki krizin nedeni ne? 

İnşaat ve emlak sektöründeki kriz derinleşiyor. Sektör temsilcileri krizin nedenlerini ve çözüm önerilerini anlatırken, "Sektörde mevcut durum kriz eşiğini aştı, sıkıntılar başladı" şeklinde konuştu.

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Otomotiv sektöründeki fırsatçılar mercek altında

Otomotiv sektöründeki şikâyetlerin artmasından sonra Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv sektörü temsilcileriyle görüşecek.

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL’den başlayan fırsatlarla sizlerle… İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi ve ürünlerin özellikleri…

‘Hafta sonu fırsatları’ kaçmaz! 10-13 Eylül 2022 Şok indirimli ürünler fiyat listesi

Şok marketlerinde hafta sonu kaçırılmayacak fırsatlar var. İşte 10-13 Eylül arasında Şok marketti indirimli satışa sunulacak ürünler listesi.

İnşaat sektöründeki zamlara müdahale mi geliyor? Çimento, beton ve demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel fiyat listesi

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatları artan maliyetlerden dolayı yükselmeye devam ediyor. Bugün İstanbul demir fiyatlarına zam geldi. Çimento ve beton fiyatlarına ise zam gelmesi bekleniyor. Peki güncel demir, çimento ve beton fiyatları ne adar? İşte 27 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik! Demir fiyatları çakıldı, beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden olan demir, beton ve çimento fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen indirimlerden sonra inşaat demiri çakıldı. Beton ve çimento fiyatlarına ise zam bekleniyor.

A101'de kaçırılmayacak fırsatlar! Aktüel ürünler 5 Mayıs 2022 kataloğu yayımlandı! 

A101 marketleri uygun fiyatlı ürünleri ve aktüel kataloğu ile müşterilerine duyurduğu fırsatları ile müşterilerinin dikkatinin ilk tercihi olmaya devam ediyor. A101 marketlerinin merakla beklenen Aktüel ürünler 5 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. İşte bu hafta sizleri bekleyen fırsat ürünleri...

İnşaat sektöründe fırtına kopacak ama ne zaman? Demir fiyatları ne kadar oldu? Kütük ve hurda fiyatları kaç lira? 

İnşaat sektöründe fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Çimentoya zam, demire zam derken zam gündemi yerini indirimlere ve sessizliğe bıraktı. Demir fiyatlarına geçtiğimiz haftalarda gelen peşe peşe indirimler son günlerde yerini sessizliğe bıraktı. Peki demir fiyatları bugün ne kadar?

zemin sektöründeki fırsatlar Haberi

zemin sektöründeki fırsatlar

Türkiye’deki nüfus, sanayileşme, ekonomik büyümeyi destekleyecek altyapı ihtiyaçları, kamu ve özel sektör yatırımları artmakta olup, Türkiye güvenli bir liman olarak büyümektedir. Yıllık konut satışının 1 milyonu aştığı ülkemizde kentsel dönüşümle birlikte zemin teknolojileride yapılan projelerden payını almıştır.deprem ülkesi olan ülkemizde doğa hareketlerine karşı ekonomik ve güvenli yapılaşmanın temelinde zemin çalışmaları vardır.her zeminde güvenli yapı inşa etmek temel mühendisliğinde çalışan yerbilimcilerin görevidir. 


Özellikle son yıllardaki derin kazılar ve iksa sistemleri, zemin projelerininde jeofizik, jeolojik ve geoteknik çalışmaların proje müşavirlik hizmetlerinde temel mühendisliğinin önemini arttırmıştır. Biz, yapı sektörünün hem mutfağında projeler ve hemde uygulamasında şantiyecilik yönüyle karşılaşılan sorunlar, çözüm ve beklentileri daha iyi analiz etmekteyiz. Özellikle çok katlı mühendislik yapıların tasarım, dizayn ve projelendirilmesinde ilgili yüksek yapı deprem yönetmeliklerinin hala çıkarılmamış olması,...