15 / 05 / 2024

Zengin Gayrimenkul adres

Zengin Gayrimenkul adres

Zengin Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut tarafından kuruldu.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Üçsu, Samet Arabacı Uğur Zengin ve Ankaworld İnşaat enerji Turizm Tarim Sanayi ve Tic. ortaklığında kuruldu.

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Değerleme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Enes Zengin tarafından kuruldu.

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut ve Mohammed Saleh ortaklığında kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı milyonerlerin gözdesi!

Gayrimenkul yatırımları yüzde 27’yle zengin yatırımcıların en büyük portföy tercihi. Tiger 21’ın Kurucusu ve Başkanı Michael Sonnenfeldt, gayrimenkul yatırımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Artvizyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emir Agah Zengin tarafından kuruldu.

Zengin Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut tarafından kuruldu.

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Günay Altınkaynak, İlyas Zengin ve Osman  Altınkaynak ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'nin en zengin isimleri belli oldu!

En Zengin 100 Araştırması sonuçları açıklandı. Verilere göre, inşaat sektöründe iş yapıp son yıllarda gayrimenkulün yükselişinden faydalanan aileler son 1-2 yıldır ise yaşanan olumsuzluklardan etkilendi.

Zengin Gayrimenkul adres Haberi

Zengin Gayrimenkul adres

Zengin Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut tarafından kuruldu.

Zengin Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar...