16 / 05 / 2024

Zengin Türkler gayrimenkul yatırımı mı yapıyor

Zengin Türkler gayrimenkul yatırımı mı yapıyor

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, maddi durumu iyi olan Türklerin, ABD ve Avrupa’da konut satın alarak yeni bir hayat için, ülkeden taşındıklarını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel R Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesini yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel D Blok 2019 yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, D Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporu revizesi yayınlandı...

Avrasya GYO Alanya Türkler 320 ada 1 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 ada 1 parsel, R Blok 1. ve 3. bağımsız bölüm değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Türk Gayrimenkul ve İnşaat Sektörüne Bakış!

“Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler halinde irdeleyen ‘GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 2. Çeyrek Raporu’nu yayınladı.

Gurbetçi Türkler memleketinden ev alıyor!

Yurt dışında çalışan ve döviz kazanan Gurbetçi Türkler, gayrimenkul yatırımını Türkiye'ye yapıyor. Yükselen dolar ve euro kuru sektörde avantaja dönüştü.

Matar Ba: Türkler inşaat işini iyi biliyor!

Senegal Spor Bakanı Matar Ba, 8 Ağustos'ta açılacak Dakar Arena'yı ziyareti sırasında açıklamalarda bulundu. Ba, Türk firmalarının yapımını üstlendiği Dakar Arena için "Türkler bu işi biliyor, inşaat işini harika yapıyor'' diye konuştu.

Türkler Yunanistan'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor!

Yunanistan, ülkeye para girişini arttırmak için ‘Altın Vize’ uygulamasının kapsamını genişletiyor. 400 bin Euro’luk yatırım yapan bölgede oturma izni alabiliyor. Türkler özellikle Atina'da gayrimenkul satın alıp kiraya veriyor.

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüb Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Üzeyir Başhan ve Taner Ünal ortaklığında kuruldu. 

Türk Gayrimenkul sektöründe daralma beklenmiyor!

‘Ekonomik Göstergeler Işığında Gayrimenkul Sektörü’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında Türk Gayrimenkul sektörünün içinden geçtiği dönem, mevcut durum ve yeni dönemde yapılması gerekenler tüm yönleriyle ele alındı. 

Türel Ve Türel Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türel Ve Türel Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Türel tarafından kuruldu. 

Avrasya GYO Antalya Türkler Köyü parseli 2017 değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli, Alanya İlçesi Türkler Köyü, 320 Ada 1 Parsel, R Blok 1.ve 3. Bağımsız Bölüm Yılsonu Değerleme Raporunu yayınladı..

Zengin Türkler gayrimenkul yatırımı mı yapıyor Haberi

Zengin Türkler gayrimenkul yatırımı mı yapıyor

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Genel Durum” raporu sundu. Raporunda, İstanbul’un hızla bir Ortadoğu kentine dönüştüğünü vurgulayan Toprak, körfez bölgesi ülkelerden gelenlerin İstanbul’a yerleştiğini; maddi durumu iyi olan Türklerin ise, ABD ve Avrupa’da konut satın alarak yeni bir hayat için, ülkeden taşındıklarını açıkladı.


Toprak raporunda, “Iraklılar başta olmak üzere, körfez bölgesi ülkelerinden gelenlerin, konut alımları hızlandı, son dönemde İstanbul’da satılan konutların yüzde 18,4’ü Iraklılar, yüzde 11,8’i Suudiler, yüzde 9,2’si Kuveytliler aldı” dedi.


TÜRKLER GÖÇ EDİYOR


Maddi gücü yerine olan Türk vatandaşlarının ise konut satın alarak ABD ve Avrupa’ya yerleştiğine vurgu yapan Toprak, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada , “ABD’de Türk vatandaşlarının konut alımlarının miktarı 1 milyar doları aştı. Vatandaşlarımız, son dönemde, Teksas, Miami, Florida, Orlando...