04 / 05 / 2024

zeray inşaat Future Deluxe City

zeray inşaat Future Deluxe City

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. Proje 230 milyon TL'ye mal olacak.

Zeray İnşaat Dilasaorman'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Dilasaorman projesinde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Söz konusu projede toplam 660 adet konut bulunuyor.

Zeray İnşaat 18 projesinde yıl sonuna özel yüzde 25 indirim kampanyası başlattı!

Zeray İnşaat, 1 Aralık ve 31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ve konut sahibi olmak isteyenlere 18 ayrı proje için 'Geleneksel Yıl Sonu Kampanyası' başlattı.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

"Çevreye duyarlı sağlıklı ev" mottosuyla konut sektörüne yeni bakış açısı kazandıracak olan Zeray İnşaat, Dilasa Orman projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

İstanbul Future Park'ta inşaat hızla devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi istanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. Projede ilk teslimler 2016'da başlayacak.

Esenyurt Future Park'ta inşaat çalışmaları devam ediyor!

Türkiye'ye akıllı bina sistemleri alanında iddialı olan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi İstanbul Future Park'ta inşaat hızla ilerliyor. 35 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen ve 40 bin metrekarelik satılabilir ve kiralanabilir alanı bulunuyor.

Zeray İnşaat Şehristan Konakları teslim tarihi! Vadeli seçeneklerle!

Zeray İnşaat Şehristan Konakları teslim tarihi detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 4 oda 1 salon dubleks villalar ve 6 oda 2 salon tripleks villalardan oluşuyor

Zeray İnşaat Şehristan Konakları ne zaman teslim?

Zeray İnşaat Şehristan Konakları ne zaman teslim? sorusuna Ekim 2013 yanıtı veriliyor. Kocaeli Şehristan Konakları fiyat listesi 4+1 dubleks villalarda 350 bin liradan başlıyor...

Zeray İnşaat Şehristan Konakları!

Zeray İnşaat Şehristan Konakları kapsamında yer alan konutlardan 300 metrekare alana sahip olan 6 oda 2 salon tripleks konut tiplerinin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor

zeray inşaat Future Deluxe City Haberi

zeray inşaat Future Deluxe City

Esil Kartepe projesini geçtiğimiz ay satışa çıkaran Zeray İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Zeray İnşaat'ın yeni projesi Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilecek.

Zeray İnşaat'ın yeni projesi Future Deluxe City adıyla yükselecek. Proje Yapracık Mahallesi, 48342 Ada, 5 Nolu Parsel üzerinde inşa edilecek.

Zeray İnşaat Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer alacağı projenin 2024 yılının Nisan ayında tamamlanması planlanıyor. 

230 milyon TL'ye mal olacak Future Deluxe City projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunuldu ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Arsa alanı 20 bin metrekare olarak belirlenen Future Deluxe City projesinin inşaat alanı 97 bin 935 metrekare olarak belirlendi....