11 / 05 / 2024

Zerrin Oral

Zerrin Oral

Eze İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zerrin Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

BİM'de Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL! BİM online 31 Ekim 2023 kataloğu

BİM'in 31 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. Paylşaılan katalogda, Oral-B Şarjlı Diş Fırçası 599 TL, Jenny Willy Aylık Paketler 219 TL'ye satışa sunuldu. İşte 31 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mevlüt Oral: Konut ve araziye yatırım kazandırır!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral, parası bulunan konut ve araziye yatırım yapması gerektiğini söyledi.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Gayrimenkulde dolarla kira uyarısı!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, 'Dolarla kira sözleşmesi yapan vatandaşlar, 1 ay içerisinde sözleşmelerini Türk lirası üzerinden yenilemeli. Eğer bu değişiklik yapılmazsa cezai müeyyideleri büyük' dedi.

Samsun'da konut satışları patladı!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Oral, dolar birikimi yapan vatandaşların parasını Türk Lirasına çevirip daha sonra gayrimenkul aldığını ifade etti...

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde İstanbul Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Oral tarafından kuruldu. 

Faiz değil, gayrimenkul kazandırır!

SATEM Başkanı Mevlüt Oral, Samsun'da emlak sektörünü ve konut fiyatlarını değerlendirdi. Oral, "Banka faizi vatandaşa para kazandırmaz ama gayrimenkul kazandırır" şeklinde konuştu.

Zerrin Oral Haberi

Zerrin Oral

Eze İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zerrin Oral tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu. 


Eze İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON YALITIM BOYA VE TADİLAT İŞLERİ a.İzolasyon malzemeleri alım satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü konut, fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin , yapı malzemelerinin toptan ve perakende alımı,satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak. d.Her türlü dekorasyon işleri,tamirat ve boya işleri yapmak. e.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. f.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak. g.Dekorasyonla ilgili boya,parke ve cam cila,...