05 / 05 / 2024

Zeynel Abidin Bilğin

Zeynel Abidin Bilğin

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Abidin Bilğin tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Kira tespit davası açmak isteyen ev sahipleri dikkat!

Yüzde 25 zam sınırına takılan ev sahipleri çareyi kira bedelinin tespiti davasında bulurken, söz konusu davada Yargıtay'ın dikkat ettiği bazı noktalar bulunuyor. İşte ev sahibi kiracı paylaşımları ile dikkat çeken Hukuk Bil'in o paylaşımı...

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Bilğin tarafından kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bilgin Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Seyitler Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Hamdi Bilğin tarafından kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Zeynel Abidin Bilğin Haberi

Zeynel Abidin Bilğin

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Abidin Bilğin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket her türlü inşaat malzemeleri, tuğla, çimento, fayans, demir, vs. alabilir, satabilir, ihraç ve ithal edebilir, yurtiçinde ve yurtdışında ikamet amaçlı konutlar, sosyal konutlar, işyerleri, fabrika binaları, kanallar, yollar, kuyular, köprüler, park ve bahçe işleri yapabilir.   b) Hertürlü Altın ve diğer değerli madenlerin toptan ve parakente satışı, ihracatı, ithalatı ve imalatı yapabilir.   c) Her türlü gıda maddeleri alım satım ithalat ve ihracat ve imalatını yapabilir.   d) Şirket ihtiyacı olan gayrimenkul mallar alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir, ipotek alabilir, verebilir,...