16 / 05 / 2024

Zeynep Tarhan Muslu kimdir

Zeynep Tarhan Muslu kimdir

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Bankalar musluğu kıstı, kredili araç satışları çakıldı!

Bankaların kredi musluğunu kısmasından sonra kredili araç satışlarında sert düşüş yaşandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt konuyu değerlendirdi. 

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Kredi kartlarında deprem: Bankalar ticari kredi musluğunu kıstı!

Bankalar ticari kredi musluğunu kısmaya devam ediyor. Ticari kredi büyümesi yüzde 4,61'e geriledi. ÖSellikle özel bankalardan kredi kullanımında sert daralma dikkat çekiyor.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Meriç Mobilya Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Aranvutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Meriç tarafından kuruldu.

Zeynep Bastık Alaçatı'da villa satın aldı!

Pop müziğin başarılı isimlerinden Zeynep Bastık ile nişanlısı Tolga Akış Alaçatı'dan villa satın aldı. Çift villa için 8 milyon TL ödedi. 

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zer Zeynep Ada Gayrimenkul Müşavirliği İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ada tarafından kuruldu!

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Zeynep Tarhan Muslu kimdir Haberi

Zeynep Tarhan Muslu kimdir

Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla 2017 yılında Türkiye'nin Renk Haritasını ortaya çıkarıldı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye; bu yıl dış cephede daha önce hiç kullanmadığı kadar beyaz ve gri içeren tonlar kullandı. İç mekanda yine beyaz tonlar ve griler ön planda olsa da mutlaka renkli dokunuşlarla mekanları kişiselleştirme arayışı sürüyor. Vurgu renklerinde mavi, yeşil, lila gibi pastel tonlar ve kırmızı dokunuşlu bejler de revaçta.

“ZEVKLER DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR”


Polisan Kansai Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu renk haritasına ilişkin bir açıklama yaptı. Çolakoğlu, açıklamasında, şunları söyledi:

“Dünya üzerinde pek çok tarihi ve kültürel birikim mevcuttur. Bunların önemli bir kısmı da bugün üzerinde yaşadığımız Türkiye coğrafyasında gerçekleşmiştir. Medeniyetler beşiği ülkemizin her tarafında farklı kültürlerin izleri yer alır....