03 / 05 / 2024

Zeynep Uludağ kimdir

Zeynep Uludağ kimdir

Mimar Zeynep Uludağ kimdir? Mimar Zeynep Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Uludağ, bugün hangi Üniversitede Mimarlık Fakültesinde ders veriyor? İşte Zeynep Uludağ...

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Zeynep Esengil kimdir?

Mimar Zeynep Esengil kimdir? Mimar Zeynep Esengil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zeynep Esengil, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zeynep Esengil..

Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir?

Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir? Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen, YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne atandı. Peki, Peyzaj Mimarı Zeynep Gülşen kimdir? Zeynep Gülşen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Zeynep Gülşen...

Zeynep Ceylan kimdir?

Mimar Zeynep Ceylan kimdir? Mimar Zeynep Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Ceylan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ceylan..

Nur Zeynep Gürdal kimdir?

Çalık Gayrimenkul Finans, Mali Kontrol ve Planlama Direktörü Nur Zeynep Gürdal, 18 Ocak 2015 tarihinde vefat etti. Peki, Nur Zeynep Gürdal kimdir? Nur Zeynep Gürdal hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın özgeçmişi şöyle: Zeynep Hüveyda Oral, 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nden mezun oldu.

Bilal Uludağ kimdir?

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ kimdir? Bilal Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilal Uludağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bilal Uludağ..

Zeynep Uludağ kimdir Haberi

Zeynep Uludağ kimdir

Zeynep Uludağ kimdir?

İlk ve orta öğrenimini 1982 yılında T.E.D Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden 1986 yılında lisans, 1989 yılında yüksek lisans ve 1998 yılında doktora dereceleri alarak mezun oldu. 


1986-1988 yılları arasında MİMOR Mimarlık bürosunda babası Mimar Özhan Sökmen ile birlikte proje yöneticisi ve tasarımcı olarak farklı boyutlarda projeler yürüttü. 1988 yılında Orhan Uludağ ile beraber ULUDAĞ Mimarlık bürosunu kurdu. 


Bu tarihten itibaren mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını birlikte yürüttüler ve birçok ulusal ve uluslararası mimari ve kentsel tasarım yarışmalarına katıldılar.


1993-1994 yıllarında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. Akademik hayatına 1994 yılından itibaren Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde devam etti. 


GÜMMF, Mimarlık Bölümü'nde 1994-2000 yılları arasında...