25 / 07 / 2024

Zeytin İçi projesi

Zeytin İçi projesi

‘Zeytin İçi’ Ev-Yapı projesi İznik’te inşa ediliyor. Kübra Gergin İnşaat, yeni projesi Zeytin İçi Ev-Yapı ile İznik’te bir olmayan bir mimariyi hayata geçiriyor.

Emeklilere pazar desteği resmen başladı! 5 bin TL ödemeyi mutlaka alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın seçim vaatleri arasında yer alan emeklilere yönelik 5 bin TL'lik "Pazar Alışverişi Desteği Projesi" kapsamında ödemeler resmen başladı. 

Mahkemeden dönen İzmir Körfez Geçişi Projesi yeniden gündemde: İki yaka birbirine bağlanacak!

İzmirli vatandaşların merakla beklediği Körfez Geçişi Projesi yeniden gündeme geldi. Söz konusu proje tartışmalara neden olmuştu.

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 

Bu sektörde çalışmak ister isiniz! Aylık 24 bin günlük 3 bin TL'ye iş imkanı veriliyor

Zeytinyağı imalatçıları eleman çağrısı yaptı. Çalıştıracak işçi bulamadıklarını söyleyen çiftçiler işçilerin zeytin işinden binlerce TL kazanabileceklerini ilan etti. 

Depremzedeler için istihdam çalışmaları başladı! 'Deprem İstihdam Seferberliği' projesi hayata geçti!

Merkez üstü Kahramanmaraş olan iki büyük deprem 10 ili de derinden etkiledi. Bu illerdeki vatandaşlar için istihdam çalışmaları başladı. İşte detaylar!

TOKİ Gurbetçi projesinde son dakika! 420 konutluk yeni proje yarın ihaleye  çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen gurbetçi projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte merakla beklenen TOKİ Gurbetçi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ gurbetçi projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçiler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin tarihi belli oldu. İşte o son dakika gelişmeleri...

Migros kahvaltılık ürünlerinin indirimli kataloğunu yayımladı! Peynir, zeytin... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi

Migros peynir ve zeytin fiyatlarına büyük indirim yaptı. Peki Migros'ta peynir fiyatları ne kadar indirime girdi? Migros zeytin fiyatları kaç TL? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

TOKİ gurbetçi projesi 2022!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı konut projelerine son sürat devam ediyor. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre yurt dışında yaşayan gurbetçiler için yeni bir proje hayata geçilecek. Peki TOKİ tarafından hayata geçecek olan proje nerede yükselecek? İşte ayrıntılar...

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Zeytin İçi İznik geliyor! Yeni proje!

‘Zeytin İçi’ Ev-Yapı projesi İznik’te inşa ediliyor. Kübra Gergin İnşaat, yeni projesi Zeytin İçi Ev-Yapı ile İznik’te bir olmayan bir mimariyi hayata geçiriyor.

Ondörtüç Pendik projesi ulaştırma ve havalimanı projeleriyle talepleri yukarıya taşıdı!

Sektörünün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı’nın Pendik’te inşa ettiği projesi, 'Ondörtüç Pendik', Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafesindeki merkezi konumuyla yatırımcıların radarına girdi.

Zeytin İçi projesi Haberi

Zeytin İçi projesi

‘Zeytin İçi’ Ev-Yapı projesi İznik’te inşa ediliyor. Kübra Gergin İnşaat, yeni projesi Zeytin İçi Ev-Yapı ile İznik’te bir olmayan bir mimariyi hayata geçiriyor.

Yaşanan global sağlık krizi ekonomik kriz ile yan yana yürüyor. Vatandaşlar sosyal yaşamlarındaki sınınrlamalar nedeniyle belki de hiç olmadıkları kadar evde kalıyor. Durum böyle olunca konut yalnızca bir barınak, korunak olmaktan çıkıyor ve bir yaşam alanı, kültür haline geliyor. Buna keza doğaya olan özlem ve doğallıktan beslenme ihtiyacı da her geçen gün çoğalıyor. Ev ve doğa ister istemez ihtiyaç oluyor. Ya da doğa içinde ev de denebilir.

Yeşil ve mavinin tam ortasında aranan doğallığı ve bu ihtiyacı keşfeden Kübra Gergin İnşaat yöneticisi Kübra Gergin, koronavirüs salgını sürecine karşın, zorlukları göze alarak yeni bir inşaat için start verdi. 27 eşsiz konut ve 3 blok...