03 / 05 / 2024

Zeytinburnu Hâmûşân Mezarlığı

Zeytinburnu Hâmûşân Mezarlığı

İBB, "Mezarların ıslah çalışmalarında, mezar taşları kaldırılıp kaideleri yükseltildi. İtinalı temizlikler sonucu, 5 adet tarihi mezar ortaya çıkarıldı. Bu mezarların ıslah ve temizleme çalışmaları devam ediyor." şeklinde açıklama yaptı..

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı!

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararından sonra hızla yükselmeye başladı. 20 TL seviyesine kadar yaklaşan gümüşün ne kadar olacağı merak ediliyor. 20 TL'ye merdiven dayayan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Dev banka peş peşe açıkladı.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

H&M indirime girdi! Yüzde 65’a varan indirimi kaçırmayın! H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim devi H&M tüm kategorilerde indirime girdi. Hangi üründe ne kadar indirim var? İşte H&M 27 Ekim 2022 fiyat listesi..

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Bebek kıyafetlerinde dervim yapan H&M’in yeni sezonu satışa çıktı! H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çocuğunuzun gardıroplarını H&M’in yumuşak ve rahat bebek kıyafetleriyle doldurun. Tişörtler, jeanler veya tulumlar ve body’ler arıyorsanız, günlük görünümleri fazlasıyla kolaylaştıran birçok farklı rahat ve yumuşacık seçenekler mevcut. İşte H&M Baby 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evinizde modaya ayak uydursun! H&M Home 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen giyim markası H&M, yakın zamanda çıkardığı H&M Home ile de büyük beğeni topladı. Sezonun trend parçaları haline gelen H&M Home ürünleri ile sizde evinizde modayı yakalayın. İşte 9 Eylül 2022 H&M Home fiyat listesi..

Gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam etmesi gümüş piyasasında dalgalanmalara neden oldu. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne olur?

IKEA ve H&M Rusya'dan Çekiliyor!

Rusya- Ukrayna Savaşı devam ederken pek çok marka gibi IKEA ve H&M de, Rusya'daki mağazalarını kapatma kararı aldığını duyurdu… İşte ayrıntılar…

ÇEDBİK Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs Cuma günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Hakan Bucak: Konut sektörü satış hızını artırdı!

Ağustos 2020 konut satış istatistiklerini yorumlayan Mars Investment Kurucu Genel Müdürü Hakan Bucak, ''Pandemi nedeniyle aslında minimum 3 ay talep kaybı ve resmi işlem kaybı yaşayan konut sektörü satış hızını artırdı'' dedi.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Zeytinburnu Hâmûşân Mezarlığı Haberi

Zeytinburnu Hâmûşân Mezarlığı
Habertürk’ün Zeytinburnu Hâmûşân Mezarlığı'ndaki restorasyon çalışmaları sırasında tarihi mezarlığın taşla dolduğunu gösteren haberi üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi şu açıklamayı yaptı: “Mezarların ıslah çalışmalarında, mezar taşları kaldırılıp kaideleri yükseltildi. İtinalı temizlikler sonucu, 5 adet tarihi mezar ortaya çıkarılmış olup, bu mezarların ıslah ve temizleme çalışmaları devam etmektedir. Mezarlığın ön kısmında bulunan ve emniyetli olmayan duvarda, özgün yapıya ait olmayan çimento derzli kısımlar tespit edildi. Bunların sökümü yapıldı, sökümden çıkan taşlardan özelliğini yitirmemiş, parçalanmamış ve kullanılabilecek olanlar kullanıldı. Diğer kısımlar restorasyon projesinde belirlenen yüksekliğe kadar yeni taşlarla tekniğe uygun olarak Horasan harcıyla...