07 / 07 / 2024

zeytinburnu rezidans projeleri

zeytinburnu rezidans projeleri

YDA Grup ve Kurutuluş İnşaat'ın İstanbul Veliefendi'de yükselen rezidans projesi The İstanbul Residence'ta 0+1'den 2+1 kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu’nun dönüşümü her zaman ilk önceliğimiz oldu!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden beri ilçenin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Zeytinburnu-Ataköy sahil hattındaki konut projeleri!

Zeytinburnu - Ataköy sahil hattında 60 yeni bina yükseliyor. İşte o projeler...

Projelerde kalabalık blokların ana derdi gürültü!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Mimar Esin Tümer, Basın Ekspres bölgesindeki otel konseptindeki rezidans projeleri hakkında yazı kaleme aldı. İşte Tümer'in köşe yazısı...

Büyükyalı Zeytinburnu Rezidans fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği Büyükyalı Zeytinburnu Rezidans fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.500 konut, ofis ve ticari birimlerden oluşuyor.

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Yedi Mavi Rezidans Zeytinburnu fiyat!

Yedi Mavi Rezidans Zeytinburnu fiyat listesine göre metrekare birim fiyatı 12 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi projesi sahil yolunda deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Kentsel dönüşüm İstanbul'da lüks konutun adresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm sayesinde İstanbul'da yeni premium yaşam alanları doğuyor. Anadolu Yakası'nda Kartal, Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Ümraniye'de rezidans projeleri yükselirken, Üsküdar, Beykoz, Çengelköy, Riva'da villa projeleri dikkat çekiyor.

Büyükyalı İstanbul Evleri Zeytinburnu!

25 Ocak'ta ruhsatı alınan Büyükyalı İstanbul projesinin basın toplantısı 8 Mart'ta yapılıyor. Zeytinburnu sahil hattında yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde konut, ofis ve rezidans daireler olacak...

Selçuker Gayrimenkul'den Konya'ya AVM!

Selçuker ailesine ait Konya merkezli Selçuker Gayrimenkul Yatırım A.Ş., günümüzde çok çeşitli sektörlerde faaliyet gösteriyor. Firmanın, Konya'da 2017'nin ilk çeyreğinde bitmesi planlanan AVM ve rezidans projeleri var.

Zeytinburnu sahile Büyükyalı geliyor!

Özak-Yenigün-Ziylan Ortaklığı'nın Büyükyalı projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükseliyor. Büyükyalı Zeytinburnu projesinin Mart 2016 tarihinde başlaması hedefleniyor. Projede konut, rezidans, ticaret, ofis, otel alanları olacak...

Rezidans projeleri otellerin doluluğunu etkiledi mi?

İstanbul’da inşa edilen rezidans projeleriyle birlikte otellerin de geliştirilmesi ve uluslararası zincirlerin tercih etmesi, otellerin doluluğunu da etkilemeye başladı.

zeytinburnu rezidans projeleri Haberi

zeytinburnu rezidans projeleri

YDA Grup ve Kurutuluş İnşaat ortaklığının İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de yükselen rezidans projesi The İstanbul Residence'ın temeli 2012 Haziran'da atıldı.  The İstanbul Residence'ta teslimler ise 30 Aralık 2014'te yapılacak. 


46 bin metrekarelik inşaat alanına kurulan The İstanbul Residence projesinde toplam 351 konut yeralıyor. 


Projede büyüklüğü 41 ve 85 metrekare arasında değişien 0+1'ler, 63 ve 110 metrekare arsındaki 1+1'ler, 99 ve 127 metrekare arsasında değişen 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. 


Dairelerin deniz manzarasına göre fiyatlandırıldığı The İstanbul Residence'ta;


- 0+1'ler 220-450 bin TL


- 1+1'ler 301-580 bin TL


- 2+1'ler 450-810 bin TL'den satılıyor.


Yüzde 25'i peşin ödendiği takdirde 36 ay, yüzde 0 faiz ile vadelendirilebiliyor. 


The İstanbul Residence'ta vale parking, bellboy, resepsiyon, oda servisi, oto yıkama, açılır kapanır yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kontrollü posta ve evrak...