05 / 05 / 2024

Zeytinburnu Veliefendi ne zaman

Zeytinburnu Veliefendi ne zaman

Zeytinburnu Velifendi Hipodromu'nun ve The İstanbul Veliefendi projesinin kuzeyinde yer alan bölgeye, katlı otopark yapılacak. Zeytinburnu Veliefendi katlı otoparkı 1/1000 ölçekli imar planı ilanen askıya çıkarıldı... İşte o plan...

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

İBB o ilçedeki arsayı satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Veliefendi Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Zeytinburnu'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Veliefendi Mahallesi, 2602 ada, 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projede gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı. 

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Zeytinburnu Veliefendi ne zaman Haberi

Zeytinburnu Veliefendi ne zaman


Zeytinburnu İlçesi, Veliefendi Mahallesi, 1659 ada, 57 ve 60 parsellerin bir kısmının Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 Mayıs 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkarıldı. 


Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi katlı otopark imar planı da askıda!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28050 dosya numaralı imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı. Zeytinburnu Velifendi katlı otopark 1/1000 ölçekli imar planı, 16 Haziran 2014 Pazartesi tarihine kadar askıda kalacak. Detaylar şöyle;


Veliefendi Katlı Otoparkı, 1/1000 ölçekli imar planında böyle gösteriliyor.



Katlı Otopark Alanı, Veliefendi Hipodromu ve yanındaki The İstanbul Veliefendi projesinin kuzeyinde yer alıyor...



Plan notları: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan katlı otopark alanıdır. 


2- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanacak avan projeye göre uygulama yapılacaktır.


3- Uygulama aşamasında ilgili kamu...