04 / 05 / 2024

Zeytinburnu yurt ve otopark ihalesi

Zeytinburnu yurt ve otopark ihalesi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Kazlıçeşme Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile yurt binası ve otopark inşa ettirecek. Tahmini yatırım bedeli 30 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Yurt ücretlerine yüzde 100 zam geldi! KYK yurtlarında yıllık oda fiyatı 5.700 TL oldu! 

Milyonlarca üniversite öğrencisi için kayıt dönemi başlarken, yurt ve ev ücretleri dudak uçuklattı. İstanbul'daki fiyatlar öğrencileri buz kestirdi. İşte ayrıntılar...

Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı! Hem öğrencilere hem ailelerine şok!

Üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, yurt ve konut sektörü de yeniden hareketlendi. Yurt fiyatları İstanbul'da 20 bin, Ankara'da 26 bin, İzmir'de 22 bin TL'ye dayandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Öğrenciler neden ev bulamıyor? 

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber öğrencilerin ev bulma telaşı da başladı. Çok sayıda öğrenci yurt ve ev bulamazken bahçelerde sokaklarda yatmaya başladı. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Akkuş Grup'tan 3 yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Akkuş Grup, Zeytinburnu, Esenyurt ve Bahçeşehir projeleri için düğmeye bastı.

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündeminde!

Öğrencilerin yurt ve barınma sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Zeytinburnu yurt ve otopark ihalesi Haberi

Zeytinburnu yurt ve otopark ihalesi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Kazlıçeşme Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile yurt binası ve otopark inşa ettirecek. Tahmini yatırım bedeli 30 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.


YURT BİNASI VE OTOPARK YAPIMI YAP İŞLET DEVRET MODELİ İLE İHALE EDİLECEKTİR


Zeytinburnu Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 1625 ada 34 parsel sayılı taşınmazın, avan ve uygulama proje doğrultusunda, taşınmaz üzerine Zemin ve 2 Normal katlı yurt binası, altındaki yere ise 3 katlı yer altı otoparkı yapımı ve sonrasında otoparkın 30 yıl süreli işletilerek, Belediyemize devredilmesi işinin, 2886 sayılı Kanunun 35/a maddesinde yer alan (Kapalı Teklif Usulü ile) ihale edilmesidir.

İhale Tarih ve Saati                    :  31.03.2016 11:30

İhalenin Yapılacağı Yer             :  5...