17 / 05 / 2024

Zincirlikuyu arazisi ne zaman satıldı

Zincirlikuyu arazisi ne zaman satıldı

2007 yılında İstanbul'da bir otel açılışına katılan Erdoğan, Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin satışı İstanbul'da emlak ve arazi fiyatlarını etkilediğini belirterek, ''Karayolları satışı fiyatları ikiye katladı'' demiş.

2023'te Tapu tahsis belgesi geçerlilik süresi ne kadar?

Durumu olmayan kişilerin kamu arazisi üzerine gecekondu inşa etmesi üzerine verilmiş hak sağlayıcı bir belgeye Tapu tahsis belgesi denir. Peki, 2023'te Tapu tahsis belgesi geçerlilik süresi ne kadar? İşte detaylar..

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Amme arazisi ne anlama geliyor? Amme arazisi hangi arazilerdir?

Amme arazisinin ne olduğu, ne anlama geldiği gayrimenkul alanında meraklı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte o detaylar!

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

CHP'li Süheyl Batum ve Hurşit Güneş Kanal İstanbul güzergahında arsa mı aldı?

CHP'li Süheyl Batum, Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde 12 gayrimenkulle 1. sırada yer alıyor, Hurşit Güneş'in ise Kanal İstanbul manzaralı arazisi bulunuyor... 

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Emlak vergisi ödemeleri için son gün ne zaman?

Gayrimenkulü olanlar için emlak vergisi ödemeleri 1 Mart itibariyle başladı.  Evi, arsası, iş yeri ve arazisi olan yüz binlerce kişi şimdi "Emlak vergisi ne zaman ödenir? Son gün ne zaman?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Türkiye genelinde 15 stadyum arazisi bahçe oluyor!

Ülke genelinde yaklaşık 713 bin metrekare Millet Bahçesi hayata geçirilecek. 15 stadyum arazisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile Millet Bahçesi’ne dönüşüyor.

2B arazisi başvuruları ne zaman sona erecek?

2B arazileri için başvuru dönemi geçtiğimiz Ekim ayında Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar ile uzatılmıştı. Peki, 2B arazisi başvuruları ne zaman sona erecek?

2B arazisi son başvuru tarihi 2017!

2B ve Hazine'ye ait tarım arazileri için başvuru ve ödeme süresi Bakanlık tarafından alınan karar ile uzatılmıştı. Peki, 2B arazisi son başvuru tarihi 2017 ne zaman?

2017 emlak vergisi ne kadar?

Evi, işyeri, arsa ve arazisi olanlar için vergi dönemi başladı. Peki, hangi mükellef ne kadar emlak vergisi ödeyecek? 2017 emlak vergisi ne kadar?

Zincirlikuyu arazisi ne zaman satıldı Haberi

Zincirlikuyu arazisi ne zaman satıldı



Erdoğan: Karayolları satışı fiyatları ikiye katladı


Zincirlikuyu'da bulunan Karayolları arazisinin satışının İstanbul'da emlak ve arazi fiyatlarını etkilediğini belirten Başbakan Tayyip Erdoğan, ''Görüştüğüm bazı girişimciler, 'Sayın Başbakan, yani Zincirlikuyu'da öyle bir olay yaptınız ki, başımıza iş açtınız. Zincirlikuyu'daki Karayolları'nın yeri 800 milyon dolara gidince, İstanbul'da fiyatlar bir anda yüzde 100, yüzde 200 artmaya başladı' dediler'' şeklinde konuştu.


BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin satışının İstanbul'daki fiyatları artırdığını belirterek, ''Dün ve evvelsi gün görüştüğüm bazı girişimciler, 'Sayın Başbakan, yani Zincirlikuyu'da öyle bir olay yaptınız ki, başımıza iş açtınız' Zincirlikuyu'daki Karayolları'nın yeri 800 milyon dolara gidince, İstanbul'da fiyatlar bir anda yüzde 100, yüzde...