30 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Hüseyin AYDIN

Ziraat Bankası Hüseyin AYDIN

Genel Müdür Hüseyin Aydın açıkladı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası'nın 2015'te gayrimenkul yatırım ortaklığı(GYO) kurmayı planladığını açıkladı.

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Ziraat Bankası ilk ve son kez geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Hava sıcaklıklarının rekor düzeylerde yaşandığı şu günlerde bankalar da tatil kampanyalarına hız verdi. Bu doğrultuda, Ziraat Bankası da yapılacak harcamalara 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu! Şok...şok...şok...İnanılmaz kampanya!

Bankalar arasındaki kredi rekabeti hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bankası, mayıs ayında geçerli olacak bir kredi kampanyası duyurdu.

 İhtiyacı olan kaçırmasın… Ziraat Bankası başvurana belgesiz, şartsız 50 bin TL veriyor!

Nakit para ihtiyacı olanlara önemli açıklama Ziraat Bankası’ndan geldi.  Başvurusunu yapanın işlemi hızla sonuçlandırılıyor. 50 bin TL kredi kampanyasından yararlananlardan gelir belgesi şartı aranmaksızın kredi veriliyor.

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Ziraat Bankası resmen açıkladı! Cüzdanında Ziraat kartı olup da bunu yapana hemen verilecek! Sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası kampanyalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ziraat Bankası yaptığı açıklamada bankkart sahiplerinin katılım sağlayabileceği kampanya kapsamında 250 TL indirim fırsatı sunduğunu belirtti. 

Ziraat Bankası'ndan promosyon açıklaması! Tüm emeklileri hızlıca gelip öğrenmeli

Ziraat Bankası tarafından emekli promosyonlarına ilişkin bilgilendirmede bulunuldu. İşte Ziraat Bankası tarafından promosyonlara ilişkin yapılan son açıklama.

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'tan anında düşük faizli kredi! Hemen bakın!

Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank hızlı kredi kampanyalarına başladı. TC kimlik kartını kapan hemen başvuruyor. 3 kamu bankası düşük faizli 10 bin, 15 bin, 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Güzelliğine düşkün olanlar dikkat! Ziraat Bankası Bankkart kampanyası hız kesmeden devam ediyor!

Ziraat Bankası Bankkart kampanyası özellikle kadınları sevindirecek türden. Bankkart’ın  yeni kampanyası kozmetik dünyasıyla ilgili.  Kuaför ve güzellik salonlarında yapacağınız 250 TL ve üzeri her harcamanızda 25 Türk Lirası olmak üzere toplamda 100 TL değerinde Bankkart lira kazanabilirsiniz. 

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ziraat GYO'nun 5 Nisan 2022'de gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında, Hüseyin Özuysal'ın Yönetim Kurulu Başkanı, Levent Marmaralı'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına oybirliğiyle karar verildi. 

Hüseyin Özuysal, Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ziraat GYO Yönetim Kurulu üyesi Dr.İlker Met, görevinden istifaen ayrıldı. Boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Hüseyin Özuysal'ın seçilmesine karar verildi.  

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Ziraat Bankası Hüseyin AYDIN Haberi

Ziraat Bankası Hüseyin AYDIN

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Ziraat Bankası'nın 2015'te gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) kurmayı planladığını açıkladı.


Arap Bankalar Birliği ve TBB toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın bunun yanında Ziraat Katılım Bankası'nın 29 Mayıs'ta açılacağını belirtti. Aydın'ın verdiği bilgilere göre Ziraat Katılım Bankası'nın sermayesi 300 milyon dolar karşılığı TL olarak Hazine'den...