15 / 05 / 2024

Ziraat Bankası kampanyaları 2014

Ziraat Bankası kampanyaları 2014

Ziraat Bankası müşterilere, TOKİ projelerinde; başvuru toplama, konut satış, konut teslim, konut ve DASK sigortası, devir, taksit tahsilâtı, borç kapama ve tapu teslimi işlemlerinde aracılık hizmeti veriyor.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı! Bu işlemi yapanların hesaplarına tam 7 bin 500 TL para yatıracak!

Nisan 2024 kampanyaları ile dikkat çeken Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 8 saat uyarısı geldi. Ziraat Bankası bu işlemi yapanların hesaplarına 7 bin 500 TL yatıracak.

Ziraat Bankası'ndan son 2 gün uyarısı! 7 bin 500 TL bankkart lirayı sakın kaçırmayın!

Mart ayı kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldüren Ziraat Bankası'nin bir kampanyasında daha son 2 güne girildi. İşte Ziraat Bankası'nın tam 7 bin 500 bankkart lira veren kampanyası ile ilgili detaylar...

Ziraat Bankası'ndan 0.99 faiz ile 1.5 milyon TL konut kredisi imkanı!

Ziraat Bankası yaptığı kampanyalar kadar sunduğu kredilerdeki faiz oranlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ettiriyor.

Ziraat Bankası'ndan son 18 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanın hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mart ayındaki kampanyalarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam eden Ziraat Bankası'nın 18 gün içerisinde bunu yapanların hesabına 7 bin 500 TL yatırılacak...

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bir defalığa mahsus 2 bin 500 TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, kasım ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına göre, 2 bin 500 TL hediye edecek.

Ziraat Bankası bir defaya mahsus hesaplara 2 bin TL yatıracak! Ziraat Bankası hesabı olanlar yaşadı!

Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını uygulamaya başladı. Son olarak düzenlediği yeni kampanyası kapsamında 2 bin TL hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın 15 Kasım’da sona ereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, yeni kampanyasını tanıttı. Ziraat Bankası, Corlal Travel ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine 2 bin 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası ilk ve son kez geri ödemesiz tam 1.500 TL yatıracak!

Hava sıcaklıklarının rekor düzeylerde yaşandığı şu günlerde bankalar da tatil kampanyalarına hız verdi. Bu doğrultuda, Ziraat Bankası da yapılacak harcamalara 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya geldi

Bankalar tarafından vatandaşlara yönelik dev promosyon kampanyaları devam diyor. Ziraat Bankası'ndan da son olarak önemli bir açıklama geldi.

Ziraat Bankası kartı olanlara verilecek 1000 TL’den nasıl faydalanırım?

Kamu bankalarının indirim, avans ve promosyon kampanyaları devam ediyor. Ziraat Bankası kartı olanlara 1000 TL verilecek. Bankkart kazanmak için şartlar da belli oldu.

Ziraat Bankası kampanyaları 2014 Haberi

Ziraat Bankası kampanyaları 2014

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); ülke genelinde alt ve orta gelir grubuna yönelik konutları, gerekli hizmet birimlerini ve altyapılarını, modern kentleşmenin tüm unsurlarını kapsayan bir anlayışla tamamlayarak sunmayı amaçlıyor.


Ziraat Bankası TOKİ Konut Satışlarında Hangi Hizmetleri Veriyor?


Ziraat Bankası, TOKİ ile yapılan protokol kapsamında müşterilere, TOKİ projelerinin başvuru aşamasından tapu teslimine kadar olan bu süreçte; başvuru toplama, konut satış, konut teslim, konut ve DASK sigortası, devir, taksit tahsilâtı, borç kapama ve tapu teslimi işlemlerinde aracılık hizmeti veriyor. TOKİ'nin internet sitesi www.toki.gov.tr 'de Ziraat Bankası aracılığıyla açık satışı duyurulan projelerden konut/işyeri satın almak istenildiğinde, belirtilen şartların taşınması halinde, en yakın Ziraat Bankası şubesine T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı ile müracaat etmek yeterli oluyor.


TOKİ'den Konut Satın Almak için Ziraat Bankası'na Nasıl...