23 / 07 / 2024

Ziraat Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi 2019

Ziraat Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi 2019

Ziraat Bankası emeklilere özel emeklinin artısı kredi ürünleri kapsamında yüzde 1.53 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi, yüzde 1.28 faiz oranı ile de konut kredisi kullandırıyor...

Barınma krizine karşı uzman isimden 3 tavsiye! Kira yardımı, vergi teşvikleri ve konut arzını artırıcı politikalar!

Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, kira artış sınırının kaldırılmasının ardından sosyal ve ekonomik dengeyi  sağlamak için devletin çeşitli önlemler alması gerektiğini belirtti.

Kiralarda 25 sınırının kaldırılması fahiş artışlara neden olmayacak!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada kiralarda yüzde 25 artış sınırının kaldırılmasının fahiş artışa neden olması beklenmediğini belirterek, "Kiralarda büyük köpük etkisini kaybetti." dedi.

Kafalar karıştı! 1 Temmuz’dan sonra kiralar ne kadar artacak? Yılda kaç kez artış olacak?

2 yıldır uygulanan yüzde 25 kira artış sınırlaması 1 Temmuz’da sona eriyor.  Ev sahibi ve kiracılar yeni kira artış hesaplamasının nasıl olacağını araştırıyor. Peki kira artış oranları nasıl hesaplanacak, 1 Temmuz’dan sonra kiralar hemen artacak mı? Yılda kaç kez artış uygulanacak?

CHP'li Fethi Açıkel: Kiralarda yüzde 25 sınırının kaldırılması dengelenme değil dalgalanma yaratacak!

CHP Milletvekili Fethi Açıkel son günlerde sık sık gündeme gelen kira artışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yüzde 25 kira artış sınırının kaldırılmasının beklendiğinin aksine kiralarda bir dengelenme değil yeni bir dalgalanma yaratacağını söyledi.

Kira artış sınırının kaldırılmasıyla kiralar dengelenecek! Asıl sorun konut sahipliği oranın düşüklüğü!

Gayrimenkul gündeminin önemli gündem başlıklarından biri olan, kiraya yüzde 25 zam sınırının kalkmasını değerlendiren İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, uygulamanın rakamları dengeleyeceğini söyledi. 

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın: Kira artış sınırı devam etmeli!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artış sınırının devam etmesi gerektiğini söyledi.

Yüzde 25 artış sınırı varken kiralar yüzde 125 arttı! 1 Temmuz'dan sonra ne kadar artar?

Haziran 2022 tarihinde uygulamaya alınan kiralara yüzde 25 zam sınırı varken kiralar yüzde 125 arttı. İşte konuya ilişkin yapılan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Merkez Bankası'ndan konut ve kira fiyatları açıklaması: Kira artışı sınırlanacak! 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda sunum yapan Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan Konut fiyatlarındaki artış eğiliminin yavaşladığına dikkat çekti ve bu durumun da gecikmeli olarak kira artışını sınırlayabileceğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

 ATEM Başkanı Akçam açıkladı: Kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamalarda kirada yüzde 25 sınırının uzatılmayacağının sinyalini verdi. Peki kirada yüzde 25 artış sınırlaması kalkarsa ne olur? ATEM Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

Kiralar iki yılda yüzde 265 arttı; sınırlama kalkınca piyasa dengelenecek

Endeksa, Haziran 2022’de yürürlüğe giren ve temmuzda sona ermesi beklenen yüzde 25 kira artışı sınırlamasının piyasa üzerindeki etkilerini açıkladı. Kiralar son iki yılda nominal olarak yüzde 265 yükseldi. Enflasyondan arındırılmış artış ise yüzde 47 olarak belirlendi.

17 milyon emeklinin yarısından fazlası asgari ücretin altında maaş alıyor! Vatandaş emekli sayısını çok buluyor...

Emeklilerin gözü kulağı gelecek zam haberine çevrildi. Ekonomist Şenol Babuşçu sosyal medya hesabından Türkiye’de 17 milyon emekli olduğunu bunlarında da yarısından fazlasının asgari ücretin altında aldığını belirtti. Vatandaşlardan bazıları emekli sayısını çok bulurken bazıları da maaşları az buldu

Ziraat Bankası'ndan son 15 gün uyarısı! Bunu yapan müşterilerin hesaplarına 7 bin 500 TL yatırılacak!

Mayıs 2024 kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 15 gün uyarısı geldi. İşte Ziraat Bankası Mayıs 2024 kampanyası ile ilgili detaylar...

Kira artış sınırı kalktı mı? 

Geçtiğimiz sene, kira fiyatlarında yaşanan sert yükseliş sonucu önlem alınmış ve temmuz ayından itibaren de konut kira artışları yüzde 25 ile sınırlandırılmıştı. Bu kapsamda da 2 Temmuz 2024 tarihine kadar konut kiralarında kira artışı oranı üst sınırının yüzde 25 olarak uygulandığı kaydedildi.

Ziraat Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi 2019 Haberi

Ziraat Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi 2019

Ziraat Bankası Mart başı itibariyle kredi ürünlerinde büyük oranda indirim uyguladı. Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredileri kapsamında en düşük faiz oranlarını sunan banka oldu.

Ziraat Bankası emeklinin artısı konut kredisi ve emeklinin artısı tüketici kredisi kampanyaları dahilinde emekli maaşını Ziraat’ten alanlara özel avantajlar sunuyor.

Ziraat Emeklinin Artısı Konut Kredisi

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Konut Kredisi ürünü için 120 ay vadeye kadar yüzde 1.28 konut kredisi faiz oranı kullandırıyor. Ayrıca krediden BSMV ve KKDF ücretleri almıyor. Konut kredisinin yıllık maliyet oranı yüzde 16.8 oluyor.

Emeklinin Artısı Konut Kredisi kapsamında 100.000 tutarda 5 yıl vadeli konut kredisi için konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 1.935 TL, toplam ödemesi ise 233.180 TL oluyor.

Ziraat Emeklinin Artısı Tüketici Kredisi

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası...