05 / 05 / 2024

Zirvepark Konya evleri

Zirvepark Konya evleri

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde 0'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Konya Turgutreis Evleri'nin temeli atıldı!

Konya'da Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri'nin temel atma töreni önceki gün gerçekleşti. 

Konya Turgutreis Evleri'nde temel atma heyecanı!

Konya Meram Belediyesi, hayata geçirdiği Turgutreis Evleri Projesi için temel atma heyecanı yaşıyor. Konyalıların merakla beklediği proje için yarın temel atma töreni gerçekleşecek.

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonuçları isim isim tam liste!

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonuçları isim isim tam liste ve proje detayları...

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonucu 12.10.2021!

Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonucu 12.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Konya Meram Turgutreis Evleri kura sonucu 12.10.2021 ve proje detayları...

Konya Meram Turgutreis Evleri'ne rekor başvuru!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Turgutreis Evleri Konut Yapı Kooperatifi'nde başvuru süreci devam ediyor. Son başvuruların yarın yapılacağı projede başvurular rekor seviyeye ulaştı. 

Konya'da tarihi evler kentsel dönüşüm ile yaşatılıyor!

Tarihi Konya evleri, restorasyon ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla turizme kazandırılıyor.

Meram Aksinne Evleri için kuralar çekildi!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından inşa edilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi’ne ön başvuruda bulunanlar arasından kura çekildi.

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları!

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Günde 42 TL'ye ev sahibi olunan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz. Fiyatların 178 bin 500 TL'den başladığı Seha Vadi Evleri, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ne komşu konumda yükseliyor. 

Konya’da emlakçılar için kırmızı liste!

Konya'da 113 evi, 'fuhuş yapıldığı gerekçesiyle' mühürleyen polis, evleri kiralayanların listesini de emlakçılara dağıttı ve "Bu kişilere ev vermeyin." dedi.

Aymanas Evleri'nin temeli atılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifinde 25 Temmuz çarşamba günü saat 10.30 da temel atma töreni yapılacak. 

Zirvepark Konya evleri Haberi

Zirvepark Konya evleri


Somuncu Grup tarafından inşa edilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark, Yaza Özel Kampanyasıyla birlikte hem oturumcuya hem de yatırımcıya kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Yeşilin her tonunu içinde barındıran ihtişamı ile göz kamaştıran Zirvepark'ın yaz kampanyasında 120 aya varan vade imkanı ve yüzde O'dan başlayan oranlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Projenin yüzde 70'inin yeşil alana ayrıldığını söyleyen Adnan Dutak "Zirvepark Konya için standartları farklılaştıran bir proje. Değişen yaşam biçimlerine uygun olarak inşa edilen her daire kendine özel bir mimariye sahip. Konya'da bir ilk olan uygulama sayesinde mekanlar metrekarelerle sınırlandırılmıyor. Mimarisi, ünlü mimarlık ofisi Tago Mimarlık tarafından tasarlanan projenin en belirgin özelliği, yaşam tarzları farklı ailelere farklı metrekarelerdeki sonut alanları sunması. Böylelikle de alım gücü Dİarak her bütçeye hitap etmesi. Tüm bu sararların...