05 / 05 / 2024

ziylan WaterGarden

ziylan WaterGarden

Ziylan Grubu gayrimenkulde Türkiye’nin ‘en eğlenceli’ yatırımına imza attı. WaterGarden isimli dev proje, Dubai’den Amerika’ya, Barselona’dan İstiklal Caddesi’ne kadar birçok konsepti içinde barındırıyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Büyükyalı'da 368 bağımsız bölüm 2.9 milyar TL'ye satıldı!

Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı "Büyükyalı" projesinde yer alan 74 bin 659,99 metrekarelik 368 bağımsız bölümü KDV dahil 2 milyar 908 milyon 317 bin TL'ye satın aldı.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Tarihi fişekhane binası Büyükyalı'nın yeni merkezi oldu!

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Kazlıçeşme sahilinde 111 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde tarihi fişekhane binası ve yanındaki yapıların restore edilmesiyle oluşturulan bir yaşam alanı bulunuyor.

AVM'lerde kiraların TL'ye çevrilmesi faydalı oldu!

FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "AVM'lerde kiraların döviz yerine TL olarak düzenlenmesi kararının sektöre ne kadar faydası oldu?" sorusuna, "Bu karar sektörümüz için elbette faydalı oldu" yanıtını verdi...

Büyükyalı'da 185 bağımsız bölüm 645.8 milyon TL'ye satıldı!

Özak GYO, Özak-Yenigün-Ziylan Adi Ortaklığı tarafından İstanbul, Zeytinburnu'nda geliştirilen Büyükyalı projesinin satış rakamlarına ilişkin açıklama yayınladı.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

4.2 milyarlık Büyükyalı İstanbul'a Fendi imzası!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında İstanbul Zeytinburnu sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı projesinde Fendi Casa'nın tasarladığı evler satışa çıkarıldı.

Ziylan, Reno hisselerini satıyor!

Ziylan Grubu bu stratejik ortaklıktan ayrılma kararı almış. Şu anda elindeki yüzde 20 hisseyi satmak için başka bir stratejik sektör yatırımcısı ile görüşüyormuş. ..

ziylan WaterGarden Haberi

ziylan WaterGarden

Ayakkabı denilince akla gelen ilk markalardan Flo’nun sahibi Ziylan Grubu, 2 yıldır gayrimenkul sektöründe de faaliyet gösteriyor. Henüz bu sektörde yeni bir aktör olsalar da Ziylan’ın yaptığı bir yatırım var ki, dünyaya örnek olacak nitelikte... WaterGarden isimli eğlence ve yaşam alanı projesi, dünyanın ‘en’lerin buluşturmuş. Örneğin Avrupa’nın en kapsamlı 5 bin metrekarelik su şovuna sahip havuzu bu proje içinde yer alıyor. İçinde organik pazardan 50 yıllık Türk markalarının yer aldığı nostalji sokağına kadar bir çok farklılık var. 750 milyon lira yatırımla hayata geçen proje 2016 Mayıs sonunda açılacak. Sadece otel, AVM, konut veya bunların tamamını buluşturan karma bir proje değil. Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın tabiriyle burası bir yaşam alanı. İnsanların 6 saatlerini geçirebileceği, her aile ferdinin...