09 / 05 / 2024

Zonguldak Çaydeğirmeni altyapı inşaatı

Zonguldak Çaydeğirmeni altyapı inşaatı

Zonguldak Çaydeğirmeni’ndeki kanalizasyon projesi için çalışmalar kurban keserek başladı. Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş, projenin 100yıla hitap edeceğini belirtti.

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Zonguldak 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak Çaycuma Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Zonguldak'a millet bahçesi geliyor!

TOKİ Zonguldak İli, Merkez Kıyı Düzenlemesi Millet Bahçesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Şubat'ta...

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvurular başladı.

Devrek TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesi için başvuru dönemi 30 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Zonguldak Devrek başvuruları 30 Ocak'ta başlıyor!

TOKİ Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni projesinde yer alan 89 adet konut 30 Ocak itibariyle satışa çıkıyor.

Zonguldak Devrek TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ projesinde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Zonguldak Çaydeğirmeni altyapı inşaatı Haberi

Zonguldak Çaydeğirmeni altyapı inşaatı

Çaydeğirmeni’nde yüzyıla hitap edecek olan kanalizasyon projesinin çalışmalarına kurban kesilerek,dualar eşliğinde başlanıldı. Törene katılan Çaydeğirmeni Belediye başkanı Satılmış Gebeş hedefinin görev süresi içerisinde gelecek nesillere sorunsuz bir Çaydeğirmeni bırakmak olduğunu ifade etti. 


BAŞKAN GEBEŞ; ÇAYDEĞİRMENİ’NİN GELECEĞİNİ GARANTİ ALTINA ALINIYOR


Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş,kanalizasyon projesi ile birlikte beldede en az 100 yıl alt yapı sorunu yaşanmayacağını ifade etti.


Başkan Gebeş, “Bizi bu göreve layık gören halkımıza biz de layık olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.Bu hedef doğrultusunda her alanda beldemizde alt yapı, üst yapı konularında da hazırladığımız projeler doğrultusunda gecemizi gündüzüne katarak,hemşehrilerimizin huzur ve refahı için çalışıyoruz.Meclis üyelerimiz,personelimiz,iktidarı ve muhalefeti ile hemşerilerimizle birlikte bütünleşmiş bir şekilde ortak akıl üreterek Çaydeğirmeni’ni birlikte omuzlayarak, projeler üreterek geleceğe taşıyoruz.Kanalizasyon çalışmalarının devamında doğalgaz ve elektrik hatları yer...