29 / 04 / 2024

Zonguldak Gökgöl Mağarası sosyal donatılı geçit

Zonguldak Gökgöl Mağarası sosyal donatılı geçit

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ederken ons tarafında büyük bir sıkışma olduğu görülüyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sarıkaya Mağarası Bölgesi Doğal Sit Alanının koruma statüsünün yeniden değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Marmaris Nimara Mağarası'nın turizme kazandırılması mecliste!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Nimara Mağarası'nın turizme kazandırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na restoran, otel ve otopark yapılması meclis gündeminde!

Kırklareli'nde yer alan Dupnisa Mağarası'nın bulunduğu alana restoran, otel ve otopark yapılmasının yol açacağı zararlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gündoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da Palanlı Mağarası'nın korunması meclis gündeminde!

Adıyaman'da bulunan ve sit alanı olan Palanlı Mağarasının korunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Zonguldak Gökgöl Mağarası sosyal donatılı geçit Haberi

Zonguldak Gökgöl Mağarası sosyal donatılı geçit

Kentin turizminin gelişmesine katkı sağlayan Gökgöl Mağarası’nın bulunduğu mevkiye sosyal donatılı üst geçit projesini açıklayan Karaveli, şöyle dedi: "İl Özel İdaremiz tarafından yapılan yatırımın ardından ilimizin turizminin gelişmesine önemli katkı sağlayan Gökgöl Mağaramız ile ilgili Komisyonlarımız incelemelerini gerçekleştirdiler. İl Genel Meclis ve Özel İdaremiz bu mağaranın girişine daha önce gelen ziyaretçilerin faydalanacağı sosyal tesis yapımı ile ilgili karar almış fakat karayollarının çalışmalarından dolayı iptal olmuştu. Burada ki Sosyal Tesis ihtiyacının aciliyeti; komisyonlarımız tarafından yerinde görüldü ve Gökgöl Mağarası’nın dış kısmında sosyal donatılı bir üst projesi düşünüldü. Proje ile ilgili taslak çalışmamızı sunduk. İl Özel İdaremiz tarafından bu projemizin geliştirilerek ilimize ve Özel İdareye ileride katkı sağlayabilecek bir tesis olacağını düşünüyoruz. İnşallah gerçekleştiği anda hem ilimizdeki vatandaşlarımızın, hem dışarıdan ilimizi...