18 / 05 / 2024

Zonguldak telek binasının alanı kent merkezi

Zonguldak telek binasının alanı kent merkezi

Çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden tünellerin yanı sıra lavuar alanı ve 69 ambarları ile ilgili görüşlerini paylaşan Metin Karaduman, Zonguldak’ın kalkınması adına belirlenen projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti mecliste!

İnşası devam eden Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binası'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Amelebirliği binasının yıkımı durdu mu?

Amelebirliği'nin Nizam Caddesi'ndeki binada faaliyet gösteren hizmet binasının yıkım çalışmalarına başlanmıştı. Yüklenici firma binadaki demir aksam ve pencerelerin sökümünü yapmıştı. Ancak binadaki yıkım çalışmaları durduruldu.

Zonguldak'taki Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının inşaatı incelendi!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasının inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Faruk Çaturoğlu, Süleymanlar Mahallesi'nde yapımı devam eden Ereğli Vergi Dairesi hizmet binasında incelemelerde bulundu

Topaloğlu İnşaat Türkiye'nin ilk sağlık binasını yaptı!

Bölgedeki ihtiyaçları gören Topaloğlu İnşaat, Sağlık Bakanlığı ' nın istediği kriterlere uygun olarak doktor muayenehaneleri ve diğer sağlık sektörü için Türkiye'nin ilk sağlık binasını yaptı...

Tuzla Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatı başladı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın ihale hazırlık sürecinde bürokratik işlemlerini yakından takip ettiği Tuzla Devlet Hastanesinin yeni binasının inşaatına başlandı. Tuzla'ya 400 yataklı yeni bir Devlet Hastanesi inşa ediliyor.

SGK’ya ait Beyazfil binasının satışı gerçekleşti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, SGK’ya ait İzmir 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından taşınmaz kültür varlığı olarak tescil edilen Beyazfil binasının satışının ardından basın mensuplarının sorula

İZSU Buca binasının inşaatı başladı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca ’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. Çevik Bir Meydanı ’nda hizmet verecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı. Bina 5 kat olarak inşa edilecek...

İZSU Buca binasının yapımına başlandı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

Haydarpaşa iskele binasının ihalesi 4 Eylül'de!

Taş işçiliği ve vitraylarıyla dikkat çeken Haydarpaşa iskelesi yürek acısı halden kurtuluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haydarpaşa İskelesi'ni restore ettiriyor. İskele binasının ihalesi 4 Eylül tarihinde yapılacak...

Yeni Başbakanlık binasının karşısındaki ormanlık alanda yangın çıktı!

Atatürk Orman Çiftiği ' ndeki yeni Başbakanlık binasının karşısındaki ormanlık alanda yangın meydana geldi. Çıkan yangına çok sayıda itfaiye müdahale ediyor. Yangın nedeniyle bölgede yoğun duman yükseliyor.

Yeni Başbakanlık binasının halıları Manisa'da dokundu!

Ankara Atatürk Orman Çiftliğine (AOÇ) inşa edilen yeni başbakanlık binasının halıları, Manisa’nın Demirci ilçesinde 1953 yılından bugüne el ve makine halısı üretimi yapan firma tarafından dokundu.

1939 yılında Taksim'de yapılacak tiyatro binasını Fransız mimar yapacakmış!

1939 yılında Taksim'de Jandarma Karakolu binasının yıkılmasıyla arsaya büyük bir tiyatro binası yapılacakmış. İstanbul'un şehir planını yapan Henri Prost'un tavsiyesiyle tiyatro binası Fransız mimar Bay Ogüst yapacakmış.

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı!

TBMM Ana Binası'nın dış cephesi bakıma alındı. Daha önce kültür varlığı olarak tescil edilen binanın taş kaplamalarındaki kirlenme, yosunlaşma ve kükürt dioksit gazlarından kaynaklı sülfatlaşma, nozul püskürtme yöntemiyle temizlenmeye başlandı.

Zonguldak telek binasının alanı kent merkezi Haberi

Zonguldak telek binasının alanı kent merkezi

Çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden tünellerin yanı sıra lavuar alanı ve 69 ambarları ile ilgili görüşlerini paylaşan Metin Karaduman, Zonguldak’ın kalkınması adına belirlenen projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Tünel çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman sözlerini şöyle sürdürdü: “Tünellerde, Ankara yolunda duble yollar çalışmalarında sona yaklaşıldı. Mithatpaşa tüneli de bitmek üzereydi ancak tünelin içinde kömür çıktı. Üniversite teknik rapor hazırladı ve zaman aldı. Milletvekillerimiz çalışmaları takip ediyor. Milletvekilimiz, Vali bey, Emniyet Müdürüyle inceleme yaptık. Seçimlerden öncede incelemelerde bulunduk. Zonguldak'ta yüklenici firmalardan kaynaklı sıkıntılar var. Hastane inşaatında da sorun yaşanıyor. 2016 yılında Üzülmez 1, Üzülmez 2 ve sapça tüneli hizmete açılacak. Mithatpaşa tünelinde de 24 saat çalışma sürüyor. Özellikle Gazipaşa Caddesi üzerindeki trafik sıkışıklığı...