27 / 04 / 2024

zonguldak velioğlu afet konutları ulaşım

zonguldak velioğlu afet konutları ulaşım

Zonguldak’ ın Çaycuma ilçesinde, Velioğlu Mahallesi afet evlerinden minibüs seferleri konuldu. Velioğlu Mahallesi Afet evleri sakinlerinin talebi üzerine, Belediye tarafından şehir merkezine minibüs seferleri başlatıldı...

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'ndan Marmara için 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı! 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden (ZBEÜ) Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu yaptığı açıklamada Marmara'daki en gergin segmentin Tekirdağ segmenti olduğunu dile getirerek, 7.8 büyüklüğünde deprem uyarısı yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu'nun o açıklamaları...

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

DASK Başkanı Gençosmanoğlu ev sahiplerini tek tek uyardı! Sakın ucuz diye bunları yapmayın!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)'tan milyonlarca kişiye uyarı geldi. DASK Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Ebru Gençosmanoğlu, sigorta primini düşük ödeyebilmek için evlerinin metrekarelerini yanlış beyan edilmemesi konusunda ev sahiplerini uyardı. 

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Sultan HAmit Velioğlu, Faruk Kafkaslıgil ve Selçuk Kafkaslıgil ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Zonguldak Çaycuma'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çaycuma İcra Dairesi, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Velioğlu Mahallesi, 0 ada 2049-2050 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 582 bin TL'ye satıyor...

Kemal Kılıçdaroğlu: Doğal afetlere dayanıklı konut herkesin hakkı!

CHP’nin hazırladığı ‘Afet ve Aşırı Doğa Olayları Politika Belgesi’ne ön söz yazan Kılıçdaroğlu, afet risklerini azaltmak için çeşitli önerilerde bulundu. CHP lideri, doğal afetlere dayanıklı konut hakkına erişmenin herkesin hakkı olduğunu vurguladı.

zonguldak velioğlu afet konutları ulaşım Haberi

zonguldak velioğlu afet konutları ulaşım


Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Velioğlu Mahallesi afet evlerinden minibüs seferleri konuldu.


Velioğlu Mahallesi Afet evleri sakinlerinin talebi üzerine, Belediye tarafından şehir merkezine minibüs seferleri başlatıldı. Velioğlu Mahallesi sakinlerinin talebini Belediye encümeninde değerlendirerek, 11 Mart Salı gününden itibaren şehir merkezine minibüs seferlerinin başlatıldığını belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir içi minibüslerimiz afet konutları, Organize sanayi bölgesi girişinden günlük yolcu taşıma seferleri sabah kalkış 7.25, 7.35, 7.50 saatlerinde, dönüş ise 13.00, 14.00, 15.00 saatleri olarak başladı. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


Minibüs seferlerinin başlamasından mutluluk duyan Velioğlu Afet konutları sakinleri Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibine teşekkür ettiler.



Ordu...