05 / 05 / 2024

Zorlu Enerji şirketleri

Zorlu Enerji şirketleri

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji; Kıyıköy, Aliağa, Kumpınar ve Soma şirketlerini tasfiye ediyor.

Zorlu Enerji ile Schaeffler ortaklık anlaşması imzaladı

Zorlu Enerji, rüzgar türbinlerindeki major ekipmanların atölye seviyesi bakım hizmetleri ve bu alandaki yenilikçi çözümlerini arttırmak için Almanya merkezli olan teknoloji firması Schaeffler ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

Enerji şirketleri borsada yatırımcıların odak noktası haline geliyor

Bu hafta borsada yatırımcıların ilgisini çeken hisseler belirlendi. Enerji şirketleri öne çıktı ve yatırımcılar bu hisselere yoğun ilgi gösterdi. Hisselerin fiyatlarının artışıyla birlikte işlem hacimleri de arttı, bu da yatırımcıların ilgisinin yükseldiğini gösteriyor.

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

Gaziantepliler 13 Şubat Pazartesi gününden itibaren doğalgaza kavuşuyor!

Zorlu Enerji, deprem felaketinden etkilenen bölgenin doğal gaz ihtiyacının karşılanması için harekete geçti. Gaz arzının kontrollü bir şekilde gerçekleşeceğini belirten şirket, önceliği hastane ve ekmek fırınlarına vermeyi planlıyor.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Borsa İstanbul’da bu hafta en çok prim yapan 3 hisse belli oldu! (19-23 Eylül)

İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,83 eksiyle 3.281,61 puandan tamamladı. Bu hafta en çok yükseliş yapan hisseler ise sırasıyla Zorlu Enerji, Hektaş Ticaret ve Şok Marketler Ticaret oldu.

Zorlu Holding hisselerini Kuveyt’e satıyor

Zorlu Enerji’deki hisselerini satma kararı alan Zorlu Holding, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada Zorlu Enerji’deki azınlık pay ve Hollanda’daki şirket ZES’in çoğunluk paylarının satışı için Kuwait Investment Authority (KIA) işritaki Wren House ile görüştüğünü belirtti.

Enerji krizi patladı! İflas dalgası kasıp kavuruyor

Avrupa’da elektrik ve doğalgazdaki krizi şirketleri batırmaya başladı. Almanya’da birçok fabrika iflas edip, işçileri işten çıkardı. İngiltere ise bin 933 firma iflasını açıkladı. Ayrıca Belçika’da 10 gıda şirketinden 4’ü riskli durumda. Enerji şirketleri de hükümetlerden yardım bekliyor.

Elektrikli araç şarj istasyonlarına da zam geldi! İşte son fiyatlar...

Zorlu Enerji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ZES, elektrikli araç şarj istasyonları için fiyatlarına zam uyguladı. İşte Eylül fiyatları....

Halk faturalarını ödemekte zorlanırken enerji şirketleri kar etmeye devam ediyor

İngiltere hazinesinin tahminlerine göre, Birleşik Krallık'taki gaz ve elektrik üreticilerinin önümüzdeki iki yıl içinde 170 milyar sterlinden fazla kar etmesi bekleniyor.

ZES NV ağını genişletiyor! Avrupa ülkesinde şirket kuruldu

Zorlu Enerji’nin elektrikli araç piyasasında kurduğu ZES NV, Hollanda'da ZES BV isminde yeni bir şirket açtı.

Tüp alacaklara müjde! Bir tek o tüp markası zamlanmadı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 18 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zamlanan başka bir zam haberi daha geldi! Zam haberinin ardından enerji şirketleri fiyatlarını hemen güncelledi fakat bir marka henüz zam yapmadı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Zorlu Enerji şirketleri Haberi

Zorlu Enerji şirketleri

Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama göre;


Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin ("Zorlu Enerji"), 24 Haziran 2014 tarihinde aldığı Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Şirketimizin %100 oranında sahip olduğu "Zorlu Kıyıköy Enerji Üretim Anonim Şirketi" (Kıyıköy), "Zorlu Aliağa Enerji Üretim Anonim Şirketi" (Aliağa), "Zorlu Kumpınar Enerji Üretim Anonim Şirketi" (Kumpınar) ve "Zorlu Soma Enerji Üretim Anonim Şirketi"'nin (Soma) tasfiye edilmesine karar verilmiştir. 31 Temmuz 2013, 14 Ağustos 2013 ve 5 Temmuz 2013 tarihli Özel Durum Açıklamalarımızla kamuya duyurduğumuz Kıyıköy, Kumpınar ve Soma şirketleri altında gerçekleştirilmesi planlanan santral yatırımları için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na yaptığımız önlisans başvuruları geçerliliğini koruyacak olup, söz konusu üç lisans başvurusu Zorlu Enerji üzerinden devam...