28 / 04 / 2024

Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi

Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 1 Ocak 2016 tarihinde hizmete giderecek olan kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulundu.

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Aile Bakanlığından son dakika açıklaması: Çalışan ya da ev hanımı tüm kadınlara 4 bin TL mi verecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Çalışan ya da ev hanımı başvuran tüm kadınlara 4 bin lira yardım" haberlerine dair açıklama yaptı. İşte bakanlığın o açıklaması...

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Milli Savunma Üniversitesi taban puanı açıklandı mı? Kadın erkek astsubay puanları ne kadar oldu?

Milli Savunma Üniversitesi'nin Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi ve yaklaşık 600 bin adayın katılımıyla tamamlandı. Sınav sonuçları merakla beklenirken, adaylar MSÜ Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu erkek-kadın taban puanları ile kontenjan listelerine odaklandı. İşte adayların

Bu desteği almanız için ev hanımı olmanız yeterli! Devlet tam 1.100 TL  veriyor!

Evin idaresini ve çocukların bakımını sağlayan ev hanımları için devletin önemli bir destek yardımı olduğunu pek çok kişi bilmiyor. Şartları sağlayan her ev kadınına verilen destek ödemesini almak için başvurmak yeterli! Peki çalışmayan kadınlara verilen destekten kimler yararlanabilir? Şartları nel

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Toprak Mahsulleri Ofisi kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı

Geçtiğimiz 30 Haziran'da buğday ve arpa alım fiyatlarına zam yapan Toprak Mahsulleri Ofisi, üreticinin hasat ettiği kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar...

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Zübeyde Hanım Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Yaklaşık 29 Hektar Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi Haberi

Zübeyde Hanım Kadın Doğum Hastanesi

Yetkililerden bilgiler alan Özkaya, “Milletimize yakışır bir hastane inşa edildi. İki hastanenin birleşmesiyle birlikte bin yataklı modern bir hastane Afyonkarahisar halkımıza hizmet verecek” dedi. 


Afyonkarahisar Devlet Hastanesi yanına inşa edilen ve acil servis girişlerinin birleştirildiği yeni kadın doğum ve çocuk hastanesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Av. Ali Özkaya ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreter Yardımcıları Abdurrahman Temel, Dr. Hasan Arslan ve Başhekim Dr. Erkan Aslan’dan bilgiler aldılar. İlk olarak yataklı hasta servisini gezen Milletvekili Özkaya ve İl Başkanı Yurdunuseven, daha sonra kadın doğum ve çocuk poliklinikleri, yoğun bakım ve ameliyathaneleri dolaştılar. Kadın doğum ve çocuk hastanesinin Devlet hastanesi ile birleşmesiyle birlikte toplamda bin yatak kapasitesine ulaştığını dile getiren Milletvekili Av. Özkaya, Türkiye’nin...