03 / 05 / 2024

Zuhal Barut

Zuhal Barut

3Dem Proje Yönetim Limited Şirketi, Tarık Ziya Barut ve Zuhal Barut ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Akçakoca Sokak'ta kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asas Hırdavat Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Binnur Barut tarafından kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Çınar Elmasulu tarafından kuruldu.

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhy Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Barut ve Zeynep Barut ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılara şok! Bu detaylara dikkat edin! 

Yeni mal sahibi olanların, kiracısını evden çıkarmak isteyen ev sahiplerinin ve mağdur durumda olan kiracıların hakları merak ediliyor. Avukat Zuhal Akbel, konuyla ilgili konuştu. İşte ev sahipleri ve kiracıların dikkat etmesi gerekenler...

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenith Mimarlık Proje Ve Tasarım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Şenol Barut tarafından kuruldu.

Zuhal Barut Haberi

Zuhal Barut

3Dem Proje Yönetim Limited Şirketi, Tarık Ziya Barut ve Zuhal Barut ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kadıköy, Merpenköy Mahallesi, Akçakoca Sokak'ta kuruldu.


3Dem Proje Yönetim Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlüsanayi yapısı, konut, apartman, işhanı ve işmerkezi inşa etmek, pazarlamak, bu faaliyetler için her türlü arazi, arsa, bina satın almak, pazarlamasını yapmak, plan ve mimari projelerini, statik projelerini hazırlamak ve yapmak, bakım, onarım, dekorasyon, demir doğrama, alüminyum ve çelik konstrüksiyon işlerini yapmak. Başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Devlet daireleri, Belediyeler, İktisadi Devlet Teşekkülleri, her türlü resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan ve şahıslardan eksiltme veya teklif verme yoluyla taahhüt  işleri almak. Yurt içinde, yurt dışında inşaat ve taahhüt işleri almak ve...