29 / 04 / 2024

Güneşli Vizyon Gayrimenkul hizmet vermeye başladı!

Güneşli Vizyon Gayrimenkul hizmet vermeye başladı!

Otuz yedi yıldır Bahçelievler'de gayrimenkul ve inşaat üzerine faaliyet gösteren Vizyon Gayrimenkul, Güneşli meydanda Güneşli Vizyon Gayrimenkul olarak faaliyete başladı.



Otuz yedi yıldır Bahçelievler'de gayrimenkul ve inşaat üzerine faaliyet gösteren Vizyon Gayrimenkul Güneşli meydanda Güneşli Vizyon Gayrimenkul olarak faaliyete başladı. Güneşli Vizyon Gayrimenkul görkemli bir açılışla hizmete girerken açılışına önemi iş adamları, siyasiler, yöneticiler katıldı. 


Güneşli Vizyon Gayrimenkul ortakları Asım Aygün, Ahim Çay, İlyas Fettahoğlu Güneşli Haber Gazetesine verdikleri demeçte "Güneşli Vizyon Gayrimenkul -Vizyon Fettahoğlu İnşaat olarak Bağcılar'da da yeni, lüks yaşam alanları inşa etmek amacıyla Güneşli meydanda ofisimizi açıp hizmetlerimize devam etmek istiyoruz" dediler. 


Güneşli Haber Gazetesinin faaliyet alanlarınız, hizmetleriniz nelerdir sorusuna "Biz Bahçelievler'de otuz yedi yıldır gayrimenkul ve inşaat sektöründe kurumsal anlamda marka değeri olan bir kuruluşuz. Bunu da Bağcılar ilçesinde sürmek adına satılık arsalar, satılık daireler, kentsel dönüşüm projeleri, kat karşılığı inşaat, arsa alım-satımı gibi alanlarda hizmet vermekteyiz" dediler. 


Güneşli Vizyon Gayrimenkul açılışına yüzlerce davetli katılırken bazı isimler dikkat çekti. Bağcılar Belediye Başkan yardımcısı Av.Fethi Başaranoğlu, Bahçelievler Belediye Başkan yardımcısı Yakup Dalkılıç, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanvekili Hasan Hüseyin Göksu, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hayati Çakıcı, Fettahoğulları'nın aile büyüklerinden Mehmet Fettahoğlu, müteahhit Said Fettahoğlu, müteahhit Resul Fettahoğlu, müteahhit Yılmaz Fettahoğlu, müteahhit Sabri Fettahoğlu, müteahhit Yılmaz Hayaloğlu, müteahhit Mehmet Murtazaoğlu, müteahhit Hakan Pala, müteahhit İbrahim Dilekoğlu, müteahhit Sedat bey gibi yüzlerce önemli isim katıldı. Birçok iş adamı, siyasetçi, yöneticide çelenkler, çiçekler gönderdi. 


Güneşli Vizyon Gayrimenkul ortakları Asım Aygün, Ahim Çay, İlyas Fettahoğlu "Güneşli Vizyon Gayrimenkul açılışına katılan, çiçekleriyle bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler. 




Güneşli Haber


Geri Dön