05 / 05 / 2024

'Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacak' iddiası!

'Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacak' iddiası!

Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın seçim öncesinde emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacağına dair iddia gündeme bomba gibi düştü.



ERDOĞAN'IN 15 BİN LİRALIK PROMOSYONU DUYURMASI BEKLENİYOR

Kaynaklar, 15 bin liralık emekli maaş promosyonunun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasında olduğunu belirtirken, “Kamu bankalarının promosyon müjdesi bizzat Cumhurbaşkanı tarafından açıklanacak. 15 bin liralık rakam daha da yukarı çekilebilir” bilgisini paylaştı.

ÜÇ KAMU BANKASI BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

Kamu bankaları emekli promosyonu konusunda halen birlikte hareket ediyorlar. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank emekli maaş promosyonu olarak 300 lira ile en yüksek 750 lira arasında bir ücreti 3 yıl için ödüyor. Özel bankalarda ise bu rakam 10 bin liraya kadar yükselmiş durumda.

 Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli promosyonlarını 15 bin TL yapacak iddiası!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Eylül 2022 tarihinde saat 18.27'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,24 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 1000,72 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

İslam Memiş 'şanslı gün' dedi altın almak isteyenlere tarih verdi

SGK uzmanı asgari ücretin 2023'te kaç para olacağını açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön