20 / 05 / 2024

Halkbank'tan maaş müşterilerine flaş çağrı! Hemen buraya bakmanız gerek!

Halkbank'tan maaş müşterilerine flaş çağrı! Hemen buraya bakmanız gerek!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Halkbank'tan son dakika açıklaması geldi. Halkbank müşterilerine; bazı fırsatlar sunuyor. İşte ayrıntılar...



Halkbank, bankacılık işlemlerini müşterileri için kolaylaştıran bir dizi hizmet sunuyor. Şubelere gitmeden, Halkbank Mobil, İnternet Şubesi, Bank24 ve Halkbank Dialog kanallarını kullanarak 7/24 bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede zamandan tasarruf ederken, işlemlerinizi istediğiniz zaman ve yerden kolaylıkla halledebilirsiniz.

Bank24 noktalarından Halkbank kartınızla veya Halkbank Mobil uygulaması üzerinden karekod kullanarak günlük 5.000 TL'ye kadar para çekebilirsiniz. Bu da size nakit ihtiyacınızı karşılama konusunda esneklik sağlar.

Halkbank müşterileri, banka kartları ve kredi kartlarıyla yurt içinde diğer bankaların ATM'lerinden ücretsiz olarak para çekebilme, para yatırma, kredi kartı borç ödeme, bakiye sorgulama, kredi kartı borç sorgulama ve kredi kartı limit sorgulama gibi işlemler yapabilirler. Bu hizmetlerin ücretsiz sunulması, müşterilere ek bir mali yük getirmemektedir.

Ayrıca, Bank24 noktalarından kartsız para yatırma işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu hizmet sayesinde nakit parayı karta yatırmak isteyen müşteriler, şubeye gitmeden kolaylıkla bu işlemi yapabilirler.

Halkbank'ın Paraf kartıyla müşteriler, şifresiz temassız işlem yapma imkanına sahiptirler. Paraf kart sahipleri, 750 TL'ye kadar olan alışverişlerinde şifresiz temassız ödeme yapabilirler. Bu da ödemelerinizi daha hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlamanızı sağlar.

Halkbank, maaş müşterilerine sağladığı bu avantajlarla finansal ihtiyaçlarına çözüm bulma konusunda destek olmaktadır. Bankacılık işlemlerini kolaylaştıran çeşitli kanallar ve ücretsiz hizmetler, müşterilerin finansal işlemlerini güvenli ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesini sağlamaktadır.


Geri Dön