15 / 05 / 2024

Haluk Levent duyurdu! Ahbap’tan üniversite öğrencilerine burs! İşte burs şartları!

Haluk Levent duyurdu! Ahbap’tan üniversite öğrencilerine burs! İşte burs şartları!

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent’ten üniversite öğrencilerini sevindiren haber. Ahbap, öğrencilere burs verecek. İşte detaylar!



Kahramanmaraş merkezli depremin de pek kişi ailesini kaybetti. Bunların içinde öğrenciler de yer almaktadır. Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent, depremzede öğrencilere burs verileceğini duyurdu. İşte Ahbap Derneği burs ayrıntıları…

Türkiye'de meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Bu depremde binlerce kişinin hayatını kaybetti. Depremin ardından da ailesini kaybeden üniversite öğrencileri için yeni bir adım atıldı. Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent üniversite öğrencilerine 5 bin TL burs verileceğini açıkladı.

AHBAP DERNEĞİ’NDEN ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİREN HABER!

11 ile etkileyen Kahramanmaraş depremi ile beraber birçok öğrenci de anne, babasını kaybetti. Depremin ilk anından itibaren yardım çalışmalarına ortak olan Ahbap Derneği üniversite öğrencilerini unutmadı. Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent, ebeveynlerini yitiren üniversite öğrencileri için önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Haluk Levent, açıklamalarında şu açıklamalarda bulundu;

"Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 sene süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık. Bu konu ile ilgili detaylar ve burs başvurusu en yakın zamanda http://Ahbap.org sitesinden yayınlanacaktır."

TÜRK EĞİTİM VAKFI DA DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİNİN YANINDA!

Her yıl ortaöğretim, ön lisans ve lisans öğrencilerine hatırı sayılır miktarlarda burs veren Türk Eğitim Vakfı, bu sefer depremzede öğrenciler için kolları sınadı. Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 7.8 ve 7.6 şiddetlerinde oluşan iki büyük deprem sonrası depremlerden etkilenen 11 kentte yaşayan öğrenciler, Türk Eğitim Vakfı’ndan burs alma imkânına sahip olacak.

BURS DESTEĞİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?

Türk Eğitim Vakfı tarafından bin depremzede öğrenciye verilecek olan burs için gerekli şartlar da belli oldu. Bu şartlara göre adayların depremlerin vurduğu ve afet bölgesi ilan edilen 11 kentte, yani Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis ve Elâzığ şehirlerinin birinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön