23 / 05 / 2024

Hatice Kolçak, altında büyük bir yükseliş öngörüyor! Gram altın 400 lira birden sıçrayarak rüzgara kapılacak!

Hatice Kolçak, altında büyük bir yükseliş öngörüyor! Gram altın 400 lira birden sıçrayarak rüzgara kapılacak!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altınla ilgili tahminlerini paylaşarak yatırımcıları uyardı. Kolçak, altın fiyatlarında önemli bir artışın yaşanacağını ve bu artışın belirli bir tarih aralığında gerçekleşeceğini iddia etti.



Gram altına baktığımızda ise 2022'de 1096 TL seviyesinden kapanan gram altın, bugün yüzde 47 artışla 1611.76 TL'ye yükseldi.

Hatice Kolçak, bu verileri dikkate alarak yatırımcıları uyarmaktadır. Altın fiyatlarının gelecekteki hareketliliği hakkında kesin bir tahminde bulunmak zor olsa da, FED'in faiz artışlarını sürdüreceği beklentisi altın fiyatlarının yükseliş eğilimini destekliyor.

Hatice Kolçak, altında büyük bir yükseliş öngörüyor! Gram altın 400 lira birden sıçrayarak rüzgara kapılacak!

400 LİRA BİRDEN ARTACAK!

Ekonomist Hatice Kolçak, Youtube kanalında takipçileriyle paylaştığı videoya göre, gram altında 400 liralık bir artışın yaşanacağını duyurdu.

Kolçak, açıklamasında "Ons altının hedef noktası 1935'tir, ancak daha rahatlayabileceği seviyeler 1950'lerdir. Bu, bireysel yatırımcılar için bir alım fırsatı sunmaktadır. Bu yükselişlerin ardından en önemli strateji, düşüşlerde alım yapmak ve birikim yapmaktır. Eylül ve Ekim aylarından sonra bir yükseliş bekliyorum. Gram altın için ise 1800-2000 lira arasında bir beklenti içerisindeyim" şeklinde ifadeler kullandı.

ING Bankası emekli promosyonunda rakipleri geride bırakarak birincilik tacını taktı! Banka bu sefer 10 bin TL verecek!
Aile Bakanlığı bu kişilere 50 bin TL'yi aşan yardım yapıyor!
Aile Bakanlığı'ndan 1.200 TL müjdesi!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön