20 / 05 / 2024

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya büyük indirim! Bu fırsatı kaçırma

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya büyük indirim! Bu fırsatı kaçırma

Hepsi Burada'nın ''Cuma'dan Pazar'a telefon indirimleri kampanyası kapsamında alacağınız Xiaomi Redmi Note 10 Pro akıllı telefonu uygun fiyata alabileceksiniz. 



Xiaomi Redmi Note 10 Pro 256 GB 8 GB RAM ekran boyutu, yüksek dokunmatik hassasiyete sahip geniş ekranda çalışma ayrıcalığını size ulaştırıyor. Ürünün önemli bir diğer ekran fonksiyonu ise yüksek ekran tazeleme hızı oluyor. Akıllı telefonda 120 Hertz yenileme hızına ilave olarak, 240 Hertz ekran tepki süresi vardır.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi Note 10 Pro ya büyük indirim! Bu fırsatı kaçırma

Yenileme hızı, ekranın saniye başına güncellenme sayısını ifade ederken tepki zamanı piksellerin renk değişim hızını ifade ediyor. Bu değerlerin yüksekliği görüntüleme kalitesini direk yükseltiyor. Böylece, aksiyon türünde oyun oynarken ya da film izlerken dahi renk değişimi, bulanıklık ve piksel kaybı gibi sorunlar yaşanmıyor. Xiaomi Redmi serisi cihazın tüm bu ekran özellikleri, görüntülerin son derece net ve gerçekçi biçimde izlenmesini sağlıyor.

 

XİAOMİ NOTE 10  20 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ


Xiaomi Redmi Note 10 Pro Satış Fiyatı: 8.049,90 TL

Kaynak: Hepsiburada

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 20 Şubat 2023 tarihinde saat 13:56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.85 Türk Lirası, euro 20.16 Türk Lirası, altının gramı ise 1117 Türk Lirası değerinde.

Carrefour Şubat ayını adeta indirim ayı ilan etti! Samsung A13'te bomba avantajlar!

Carrefour'dan Şubat ayına kampanyalı veda! Oppo A16 telefonlarda büyük avantajı kaçırma!

Önce twitter yaptı şimdi facebook yapıyor! Artık paralı olacak!

 

 


Geri Dön