02 / 05 / 2024

Hepsi Burada'dan çılgın indirim! İPhone 13'e yaptığı kampanya dilden dile dolaşacak

Hepsi Burada'dan çılgın indirim! İPhone 13'e yaptığı kampanya dilden dile dolaşacak

Hepsi Burada, her üründe olduğu gibi teknoloji ürünlerinde de kampanyalar sunuyor. Teknoloji devi Apple'ın İPhone 13 modeline yaptığı indirim, vatandaşın ilgisini çekti. 10-11 Nisan avantajlarını, İPhone 13'ün özelliklerini ve fiyatını öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın



iPhone 13 Pro

Adından da anlaşılacağı gibi, iPhone 13 Pro, yükseltilmiş ve daha güçlü bir modeldir. Geniş, Ultra Geniş ve Makro lenslere sahip üçlü kamera sistemini hemen fark edeceksiniz. 6.1 inç Super Retina ekran, yeni ProMotion'ı da içeriyor. Ancak, daha sonra bunun hakkında daha fazlasını okuyacaksınız. Kelimenin tam anlamıyla diğer büyük özellik, her iki Pro modelinin de artık 1 TB depolama seçeneğine sahip olmasıdır

iPhone 13 Ulaşılabilirlik Özelliği

iPhone 13, küçük parmaklı kullanıcıların akıllı telefonu kolayca kullanmasına yardımcı olan erişilebilirlik özelliğine sahiptir. Bu özelliği kullanarak,  6,7 inçlik büyük bir ekrana sahip Apple iPhone 13 Pro Max bile kolaylıkla kullanılabilir.

Hepsi Burada dan çılgın indirim! İPhone 13 e yaptığı kampanya dilden dile dolaşacak

iPhone 13 Sürükle Bırak Özelliği

Apple'ın sürükle ve bırak özelliği Android'dekilerden çok daha iyi. Bu özellik, kullanıcıların görüntüleri veya metni bir uygulamadan  diğerine kolayca sürüklemesine olanak tanır. Gerçekten çok zaman kazandırır.

iPhone 13 Canlı Metin özelliği

iPhone 13'teki Canlı Metin özelliği, fotoğraflardan metin çıkarmak için Optik Karakter Tanıma (OCR) teknolojisini kullanır.  Metni almak için bir görüntüyü tarayabilir ve istediğiniz herhangi bir uygulamaya yapıştırabilirsiniz. Ayrıca metni oldukça kolay bir şekilde kolayca çevirebilirsiniz.

Hepsi Burada'dan çılgın indirim! İPhone 13'e yaptığı kampanya dilden dile dolaşacak


Geri Dön